Label 10

Home » » Kempen Terdesak PAS, Berceramah Di Bazar Ramadhan

Kempen Terdesak PAS, Berceramah Di Bazar Ramadhan

Written By AAKJ on Sunday, July 14, 2013 | 10:00 PM


Geng Royalti Kelantan - PRK Kuala Besut-1


Gayanya seperti PAS sudah terdesak sangat apabila Bazar Ramadhan di Kuala Besut, Terengganu yang sepatutnya menjadi tempat tumpuan khalayak mencari juadah berbuka tiba-tiba dimanipulasi pula sebagai tempat berceramah politik.

Kot kalau setakat datang memberi risalah kempen atau calon-calon PRK DUN Kuala Besut memanfaatkannya untuk memperkenalkan diri, itu biasalah tiada masalah pun bagi pengunjung Bazar Ramadhan.

Tapi bagi sekumpulan geng Royalti Kelantan yang turut disertai segelintir ahli NGO Royalti Terengganu (kedua-duanya NGO pro PAS), mereka pergi lebih jauh dari itu apabila menjadikan tapak Bazar Ramadhan sebagai pentas ceramah.

Betul-betul mengganggu mood orang ramai, bikin spoil kemeriahan membeli belah juadah berbuka. Ada tu ada lah yang datang tengok sambil mendengar, tapi cuma segelintir sajalah. Yang lainnya tengok dari jauh sambil mencebik muka.

PAS, kot terdesak sangat nak raih perhatian khalayak patut tahu membezakan tempat dan masanya. Jangan main redah ja, tahulah geng Royalti tajaan Husam tu datang untuk membantu jentera Husam di Kuala Besut, tapi tak payahlah melebih-lebih pula.
Geng Royalti Kelantan - PRK Kuala Besut-2
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger