Label 10

Home » , , , , , » Perhatian ; Pengumuman Penting Blog AAKJ

Perhatian ; Pengumuman Penting Blog AAKJ

Written By AAKJ on Wednesday, August 21, 2013 | 10:03 PM

AZMY KELANA JAYA

Salam kepada sahabat-sahabat dan pembaca setia blog aakj..ini adalah pengumuman penting buat sahabat semua..maaf kerana terpaksa susahkan sikit sahabat-sahabat yang aakj hormati..

Blog ini akan berpindah alamat mulai esok ke alamat baru ;


Ini kerana ada masalah teknikal d blog ini..walaupun hati ni sayu nak tutup blog ini tapi apa boleh buat..perjuangan wajib d teruskan juga..yelah siapa tak kecewa..dah 11 juta lebih viewer..jadi kepada sahabat yang LINK dan FOLLOW melalui kaedah NETWORKBLOG harap daftar d blog yang baru seperti alamat yang d atas..

Terima Kasih yang tidak terhingga aakj ucapkan kepada sahabat semua kerana bersama selama sepenggal yang lalu..LOVE U ALL...

KLIK SAJA D ALAMAT BLOG BARU DAN KITA SENTIASA BERSAMA...




Share this article :

+ comments + 3 comments

Anonymous
August 21, 2013 at 11:54 PM

skmm block web ni... 1bestarinet pon block web ni & mykmu.. web harakah x blok plak.. syok je cikgu2 baca harakah kat sekolah

December 30, 2013 at 12:12 PM

waduh kok dipindah, padahal sudah banyak view di blog ini, wah harus mulai dari awal lagi,
Hmmmm,

ya sudah, bila ingin tahu sedikit tentang kucing bisa kunjungi http://www.kucing7.com/kucing.htm
wawasan sikit tentang kucing ^_^

Anonymous
January 12, 2014 at 6:37 AM

Hehe tak habis habis nak jadi penipu... Buang masa skmm nak block blog yg begini eh! Ramai sanggat yg cuma reti buat posting tapi terlebih kuah dari sudu nak jadi blogger itu lah jadi pindah randah... Hahaha. Kita tgu kisah selanjut dari blogger level seperti ini tp mengaku I.T expert pd pemimpin kita. Lepas tu kita dgr apa kata pemimpin2 parti berkenaan mereka, bukan semua pemimpin bole ditipu, senang dicilok cilok... Jgn tersepit sendiri nanti mula nak mengaku ngaku jadi kerja nanti yg memang tak sudah! Hit 11juta tu aku adjustkan sampai 11trillion nak ker? Hahahah... Jgn buat funny la ishk blogger tua nih!

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger