Label 10

Home » » KLIP VIDEO AKSI LUCAH "PM MALAYSIA ASYIK" SUDAH D YOU TUBE ?! gilOO DOOH !!

KLIP VIDEO AKSI LUCAH "PM MALAYSIA ASYIK" SUDAH D YOU TUBE ?! gilOO DOOH !!

Written By AAKJ on Tuesday, May 8, 2012 | 3:00 PM



Klip video seks yang didakwa mirip seorang pemimpin pembangkang, sekali lagi dimuat turun ke laman Youtube sejak tiga hari lalu dan kali ini dengan versi hampir penuh.

Klip video 16 minit 34 saat bertajuk ‘PM Malaysia Asyik’ itu dimuat turun bwteh007 sudah ditonton 327 pelayar internet.

Berdasarkan pemerhatian, klip video hitam putih yang mempunyai latar suara muzik lagu ‘Percaya Padaku’ nyanyian band popular Indonesia, Ungu, dipercayai dimuat turun seseorang berusia 26 tahun dari negara jiran. 

Permulaan video berkenaan dimuatkan dengan perkataan ‘Skandal sex sang Perdana Menteri tertangkap CCTV, Malingsia membara’, yang turut memaparkan dua gambar pemimpin berkenaan, serta bendera Malaysia.

Malah, individu yang memuat turun klip video itu juga mendakwa video berkenaan asli tanpa ditokok tambah (reka yasa), sambil meminta pelayar Internet menikmati video berkenaan.

Klip berkenaan sama seperti yang didedahkan sebelum ini, di mana di awal permulaannya, seorang wanita lengkap berpakaian duduk di sisi katil sambil dua lelaki seorang daripadanya bertuala berbual ringkas sebelum lelaki itu keluar.



DETAIL DARI SUMBER :
http://lamanizzs.blogspot.com/2012/03/video-lucah-second-season-dah-mula.html 

-Angin Perubahan
Share this article :

+ comments + 36 comments

July 9, 2012 at 12:40 AM

hi! friend ,now i want to exchange with you
this is my blog .
http://khmernews-specialshowtoday.blogspot.com/
if you okay with me , please send my , amokpongthom@gmail.com

August 8, 2012 at 2:25 PM

mohon pihak tuan meletakkan address blog sy ke blog tuan
http://eyeshield21-along.blogspot.com
terima kasih

Anonymous
September 15, 2012 at 7:50 PM

blog macam haram jadah hampa masih nak link?bengong keturunan umno hampa nii,,,

Anonymous
September 18, 2012 at 11:19 PM

Apa pasal anon 7.50 marah sangat, dia pelakon dalam video tu agaknya.

Anonymous
October 1, 2012 at 8:08 PM

HAMPA LA BENGONG ANON 7.50,, BEKAWAN DENGAN KIWAK DAP

Anonymous
October 13, 2012 at 10:46 AM

BLOG YG MEMBAWA MANUSIA LAIN KE NERAKA.....KALAU TAK SEMPAT BERTAUBAT...SAH KE NERAKA.......TAHNIAH BRO

October 21, 2012 at 9:07 PM

kita mesti bongkar dan siarkan setiap perlaku pemimpin yg tidak bermoral. tak kira dia parti belah mana sebab kita berhak tahu siapa pemimpin yg akan kita calonkan dan yg akan memimpin kita sebelum kita menyesal dikemudian hari.

Anonymous
October 31, 2012 at 11:50 PM

bila umno yang terkena mst ad y mlenting,. bila trio dato nyata2 mgaku fitnah anwar dl,. xde pn y mohon maaf.. dunia2..

Ramainya anonymous nih..nape tak letak nama jer....ishh ishhh ishhh

November 10, 2012 at 12:27 PM

anon 7:50 yg jd pelakon tu ka?? anon x takut dosa ka??

Anonymous
November 19, 2012 at 11:18 AM

patutnya kita marah 'pelakuan tidak bermoral 'ni..bukannya marah siapa yg mendedahkanya...mungkin si tukang marah ni..jenis yg sama specisnya kot...hanya jauhari yg mengenal manikamnya.

November 25, 2012 at 7:24 AM

SAMPAH BLOGER NI>>>>

Anonymous
December 9, 2012 at 5:41 PM

In Buddhism, the laity are expected to support the poor. That is to say, they are expected to support the monks, who have taken a vow of poverty. Theravada Buddhism still practices the traditional form of this activity. During the morning, monks take their begging bowls and go out into the community to seek food. Lay people are expected to put what food they can spare into the monks' bowls.

This simple activity has expanded into the general idea that the laity supports the Sangha in whatever it needs. This includes everything from the things monks need for their everyday lives--such as robes, begging bowls, and so on--all the way up to wealthy people paying to build monasteries, temples. All lay support earns the giver merit.

The Buddha did not intend to form either a religious or political position, or a philosophy of society. Historically, he lived before the era of organized, systematic theorizing about the human collective. He addressed himself as an individual to individuals. Even when he spoke to large groups, as he frequently did, he focused on individual responsibility. He understood every group - for example, the democratic states that existed in the India of his times – as resting upon the insight, conscience, and actions of each of its participants. He had no theory of, nor belief in, supervening collective structures of society or government that could amend or replace the bedrock of individual choice.

When I researched internet and I found some articles in Internet about MCA ANTI BUDDHIST at SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST ASSOCIATION, TAMAN DESA JAYA, KUALA LUMPUR. That happened with sadness and shameful to the others races and religions, in my religion (Buddhist) not allow any politic party to running inside Temple.

Hope Mr. Yip Kum Fook will understands what is Buddha teaching and Buddha culture? This also make Buddhist lost of people believed, Buddhist not only in Malaysia, Buddhist is for all human worlds.

Regards,

burmesebuddhisttemple.org.sg
14, Tai Gin Road, Singapore 327873
Tel: (65) 6251-1717 Fax: (65) 6256-0043.
Email: burtempl@singnet.com.sg.

Anonymous
December 11, 2012 at 4:41 PM

Pada suatu ketika nanti bila UMNO dh jd pembangkan begitu lama, maka baru kita tahu UMNO sejak dari lepas penjajah menyerahkan tugasnya merupakan parti yg paling jahat tetapi tersembunyi di balik propaganda yg d bantu oleh UPCO

Anonymous
December 15, 2012 at 11:09 PM

trio dato sumpah laknat ke atas diri mereka kalau mereka memfitnah..mne ade diorg mgaku fitnah..da mmg btol bang non suntut china doll

Anonymous
December 29, 2012 at 1:56 AM

tk abis2 nk kutuk2 umno..tp bila kerajaan bg duit org pembakang dulu yg tk malu ambik dulu...buruk2 umno pun masih ingat nk tolong org,,tp pembakang?????ko aderrrr....?jaga tepi kain ko sendiri tk pyh nk kata org...





aku_jebat
January 3, 2013 at 5:00 PM

yes terbaaaeeek free n fair comment

January 7, 2013 at 11:57 AM

org bodoh je tak ambik ...undi PAKATAN org celik

Anonymous
January 7, 2013 at 1:58 PM

Celik lah sangat tak tahu malu adelah dah kutuk masih nak trm bantuan dr umno....kecian pada pembakang asyik tabur janji manis jerk tp hasil hampeh....

Anonymous
January 15, 2013 at 3:24 AM

alamak... ada org mengaku bagi duit dia kat rakyat laa... agak2 mane dia dapat duit tu kalau tak rakyat yg bagi dulu... umarah kerjanya berkhidmat utk masyarakat... bukan mengayakan kroni n diri sendiri...

Anonymous
January 15, 2013 at 12:07 PM

Hang pa ni balik2 ckp duit rakyat,duit kerajaan lah.Hang tnya lu berapa ribu duit lu yg lu bagi dengan kerajaan.heehee. Sory bro

February 26, 2013 at 12:13 AM

dimana mana pejabat sekarang banyak yang bejat, kurang bermoral.
senang memuaskan syahwat.


http://www.centplay.com/affiliate/cash_4953/

March 27, 2013 at 1:39 PM

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

April 23, 2013 at 12:30 PM

Terimakasih informasi yang sangat bermanfaat.

April 23, 2013 at 12:35 PM

TERKINI Video Mustafa Ali Bahagian2 Panasssssssss........
http://bnbesut.blogspot.com/2013/04/video-mustafa-ali-bahagian2-ke.html

April 24, 2013 at 12:06 PM

mcm2 cerita panas, mcm video panas... dan macam2 orang yang jadi panas, bila dah panas, mcm2 ayat yang tidak bernilai keluar.. relek2 je.. sampai masa mengundi , pangkah je parti idaman hati masing2.... tapi sebelum tu fikir dan analisa parti pilihan anda. rase2 tak mahu.. tak perlu keluarkan kata2 yt tak berhemah... buruk le melayu keluarkan kate2 tak baik..... selamat mengundi semua!!!

May 7, 2013 at 2:04 PM

blogger ni tak cukup ilmu agama ni, tengok atas kiri ws terpampang Kalimah ALLAH tapi post bende lucah semacam ni. apa hotak la ko ni. mungkin spesis lembu kot.

P/s -taubat lah sebelum terlambat.

Anonymous
June 6, 2013 at 2:57 PM

AKU SOKONG ENGKAU. TAKBIR.BN....BN...BN.. DAN SELAMANYA. BANGSA PELESIT TU TAK SEDAR DIRI. HIDUP SENANG DIARANG TU MAKAN TAK ABIS 7 KETURUNAN TU HASIL PEMERINTAHAN ORANG MELAYU. SEKARANG JANGAN BAGI LAGI JEMBALANG PELESIT HISAP DARAH ORANG MELAYU LAGI. TAKBIR..BN...

Anonymous
June 6, 2013 at 3:05 PM

AKU SEDIH DENGAN BANGSA MELAYU. BILA NAK SEDAR. ORANG MELAYU PALING RAMAI DI PERBODOHKAN. MELAYU SEBENARNYA RAMAI YANG CERDIK. TAPI DI LABEL MALAS DAN BODOH.RAMAI RESUME ANAK MELAYU DIBUANG BEGITAU SAJA. TAK SEMPAT PUN NAK PERGI TEMUDUGA. YANG KAYA 7 KETURUNAN MAKAN TAK HABIS KAT TANAH MEALYU NI IALAH JEMBALANG PELESIT YANG DIBAGI WARGANEGARA TAPI MELAMPAU ...NAK PLAK JADI PEMERINTAH. AKU HARAP KERAJAAN TETAPKAN 100% KALI NI SEMUA SYARIKAT GERGASI DI BERI PLAK PADA ORANG MELAYU, biar ekonomi kali ni bagi orang melayu rasa. dah ler orang melayu di kata kan makan hasil pemberiaan cukai bangsa laknatulah yang kaya raya kat tanah melayu ni. jadikan orang melayu kaya. dapat hidup hasil halal duit orang melayu. takbir. hidup melayu. hidup kerajaan yang memerintah. dulu. kini dan selamanya, Mohon jaga perlembagaan yang ada kerana ia melindungi hak istemewa orang melayu..

July 6, 2013 at 4:05 PM

anon 11.50 : bila masa trio dato T MENGAKU fitnah anwar???? bangang ke apa kau ni main serkap je.Diorang kan cakap itu memang video anwar.Sampaikan ada pujukan dari pihak anwar suruh Eskay tarik balik kenyataan tu dengan imbuhan yg lumayan.

Anonymous
August 15, 2013 at 11:55 AM

bila dedah puak pembangkang baik bagus....bila dedah puak kerajaan..itu fitnah kena tangkap masuk isa osa poaa..poddahhhhh

September 6, 2013 at 11:29 AM

Terimakasih banyak atas informasi yang telah disampaikannya

September 6, 2013 at 3:14 PM

Bermanfaat atas informasi yangtelah disampaikannya

January 11, 2014 at 1:00 PM

ohkkk vidio ora ngerti aku ikune

June 17, 2014 at 10:43 PM

hamba TETAP SOKONG EN.RASHID.......DAPigs stupid macam kerbau ada hati nak memerintah negeri MELAYU!!!!!

June 17, 2014 at 10:45 PM

DAPigs jembalang SEBENAR DI BUMI MALA......

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger