Label 10

Home » » Video Anwar Membeli Masa Menunggu Kuasa Asing Datang Benamkan Malaysia ?!!

Video Anwar Membeli Masa Menunggu Kuasa Asing Datang Benamkan Malaysia ?!!

Written By AAKJ on Monday, May 27, 2013 | 4:00 PM





Semua dakwaan tipu, bangla dan lain-lain yang Anwar cakap tu, hanya 'dakwaan' semata-mata. Tidak ada dengan tindakan. Report polis la kalau ada penipuan, atau penipuan yang Anwar cakap tu hanyalah 'black ops' puak Pakatan sendiri. Sendiri buat, kemudian salahkan orang lain?

Kalau betul ada penipuan, dah lama Anwar buat report polis dan saman SPR. Tapi disebabkan benda tu ciptaan mereka, jadi mereka hanya gunakan semua tu untuk sebarkan persepsi. Anwar kalah tapi disebabkan taknak malu, Anwar tuduh SPR dan BN tipu, sedangkan dia memang kalah betul-betul. Biasa la, dah terlajak cakap, memang la malu..


Aakj ; satu je cara Anwar nak berkuasa..hancurkan BN dengan bantuan kuasa asing..hanya satu je cara nak hapuskan BN..hancurkan Melayu yang jadi tonggaknya !!

Pasal undi popular pulak, nak tau setakat mana popularnya Anwar ni? Boleh klik SINI


sumber
Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
May 27, 2013 at 4:11 PM

otak kau la anwar .... dok kelentong apa dah kalah kalah laaa woii hohohohohohohohho anwar=bodoh hohoho

Anonymous
May 27, 2013 at 5:51 PM

Cuba lihat budaya politik Malaysia dulu dan sekarang...Duluuu semua kita tau berjuang habis habisan utk bangsa....sekarang

Kalau diangkat jadi calon atau diberi tender SOKONGGGGG...Kalau tak jadi pembangkang.. Bangkang gila gila..buat isu (utk rakyat atau diri)

Begitu juga org biasa dpt tender kerajaan tersengih gigi..kalau tak..jawab sendiri... Bayangkan kalau dipecat....makkkk ooiiii satu dunia la heboh....

Yg pasti najib...org di atas...org kerajaan...ambil calon atau bagi tender jgn bagi kat kroni aje...bagi sama rata kpd yg layak....jgn tumpu kat seorg aje. Calon yg benar benar bekerja..

MAKNA KERAJAAN MELUASSSSS jgn kerana anda busuk nama KERAJAAN...dlm kerajaan bersepah pembangkang. Bermakna org pembangkang dlm kerajaan juga byk salah....tapi tuduh UMNO KERAJAAN

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger