Label 10

Home » » #PRU13 : Senarai Harta Haji Hadi Awang Bernilai Jutaan Ringgit Malaysia !

#PRU13 : Senarai Harta Haji Hadi Awang Bernilai Jutaan Ringgit Malaysia !

Written By AAKJ on Thursday, May 2, 2013 | 8:00 AM


Jika semalam kami dedahkan secara ringkas tentang pemilikan tanah oleh Presiden Pas, Dato’ Seri Abdul hadi Awang. Hari ini kami akan dedahkan bukti yang terang dan nyata tentang pemilikan harta tersebut. Kami bukan hanya menuduh tapi kami sediakan buktinya sekali.


Bukti pertama.
img007a
Bukti kedua.
img009a
Bukti ketiga.
img010a
Bukti keempat.
img011a
Bukti kelima.
img012a
Bukti keenam.

img013a

Pendedahan ini tidak bernaksud untuk mengaibkan sesiapa ataupun untuk memberitahu akan kekayaan seseorang tetapi untuk mengingatkan kepada pemimpin dan penyokong pakatan yang cukup hebat menghentam pemimpin BN kononnya mereka memiliki harta yang banyak manakala rakyat hidup merempat.
Pendedahan ini dibuat bertujuan untuk memberitahu rakyat terutamanya penyokong-penyokong pakatan bahawa pemimpin mereka juga memiliki harta yang banyak tetapi terdapat ramai pengikut mereka yang hidup dalam kemiskinan.
Hinanya pemimpin mereka ini ialah mereka boleh lagi meminta rakyat dan penyokong mereka untuk memberi derma untuk membantu parti mereka untuk menentang kerajaan sedangkan pemimpin mereka itu sendiri memiliki harta kekayaan yang besar.
Rakyat bersusah payah menderma sehingga sanggup bergolok bergadai demi membantu perjuangan parti sedangkan pemimpin mereka sedang enak kumpul harta duniawi untuk kesenangan duniawi.

Share this article :

+ comments + 3 comments

Anonymous
May 2, 2013 at 8:53 AM

satu penggal jadi MB la...... cer semak Stopa punya harta.

Anonymous
May 2, 2013 at 9:58 AM

Pas parti orang munafik. Mengaku islam . Mula ceramah baca bismillah . Lepas tu maki , caci dan fitnah kat orang. Ini bukan ajaran Nabi. Ini ajaran setan.
Menurut ustaz kalau kita tahu janji memang tak boleh dilaksanakan tapi masih berjanji, ini namanya pun Munafik.Anonymous
May 2, 2013 at 11:02 AM

Sama bahaya mcm al arqam..

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger