Label 10

Home » » Eksklusif ! Video Islam Myamar Di Bunuh !!

Eksklusif ! Video Islam Myamar Di Bunuh !!

Written By AAKJ on Thursday, May 2, 2013 | 2:30 AM
Sebelum kita melihat klip yang memperlihatkan orang Islam di Myanmar dibunuh seperti haiwan…penulis hendak pembaca kita menonton terlebih dahulu sembahyang khas di sebuah gereja di Israel untuk menjadikan Malaysia negara kristian dan pembangkang menang dalam pilihan raya.
Penulis cukup tidak faham mengapa sekumpulan orang Kristian di Isarel mengadakan sembahyang khas seperti itu?
Mengapa mereka mahu pembangkang untuk menang? Apakah ini sebahagian daripada agenda untuk menjadikan Malaysia negara Kristian?


Kita di sini hidup rukun damai antara semua agama. Hormat-menghormati antara agama. Cuma masyarakat Islam ada satu kurang senang iaitu jangan sebarkan kepercayaan anda kepada kami.
Selain pada itu, tidak ada apa yang kami mahukan. Gereja terbesar di Asia pun dibenarkan untuk dibina kerana tolak ansur.
Janganlah orang luar menyibuk kat sini. Kepada pembangkang terutama DAP, jangan cuba buat hal.
Kepada orang Islam…berhati-hatilah…
Sekarang kita berkuasa, kita adil dan kita kuat…tetapi jika kehilangan pegangan kita…apakah orang lain akan adil…jangan jadi macam mana orang Islam di Myanmar dibunuh macam haiwan…
Lihat klip dibawah yang diambil polis-polis Myanmar…mereka hanya memandang orang Islam dibakar…ditetak dan sebagainya…
Kepada orang Islam Malaysia… ini bukan soal pilihan raya… ini soal anda sedar atau tidak anda sedang dipermainkan oleh satu kumpulan yang mempunyai objektif yang sangat menggangu pemikiran…
Mereka tidak boleh merampas terus pada kita…justeru mereka buat-buat berkawan dengan kita… menanti kita alpa dan lupa…Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger