Label 10

Home » » Foto Terkini ! Ini Muka Pengetua Cina Yang Labelkan Pelajar Melayu Sebagai MELAYU SIAL !!

Foto Terkini ! Ini Muka Pengetua Cina Yang Labelkan Pelajar Melayu Sebagai MELAYU SIAL !!

Written By AAKJ on Friday, May 31, 2013 | 12:00 PM


Laporan Polis telah dibuat. Malah Polis Johor juga telah mengesahkan telah menerima laporan berkenaan dan siasatan sedang giat dijalankan sepertimana respons yang telah diberikan oleh ACP Abdul Aziz Ahmad, Ketua Jabatan Pengurusan IPK Johor.

ACP ABD AZIZ BIN AHMAD, KETUA JABATAN PENGURUSAN JOHOR said...

Merujuk kepada Blog AAKJ dan The FLying Kick blog mengenai satu laporan polis yang dibuat di Gelang Patah bersabit dengan dakwaan salahlaku seorang guru berbangsa Cina yang kerap mengatakan kepada murid-muridnya bahawa 'Melayu Bodoh', 'Melayu Babi', 'Melayu Sial' dan 'Melayu Pukimak'. Adalah disahkan bahawa laporan polis mengenai perkara tersebut telah diterima. Satu Task Force diketuai oleh Ketua Polis Daerah Nusajaya untuk menyiasat kes berkenaan telah ditubuhkan. Siasatan dijalankan dibawah Akta Hasutan dengan adil dan terperinci.

ACP Abdul Aziz B. Ahmad,
Ketua Jabatan Pengurusan,
Ibu Pejabat Polis Kontinjen Johor.


Ramai yang ingin tahu bagaimana rupa dan wajah Pengetua yang bermulut cabul dan penuh dengan semangat CHAUVINISME itu. Apa yang diluahkannya setelah begitu yakin bahawa DAP akan menjadi penguasa Putrajaya atau setidak-tidaknya berjaya membonekakan Anwar Ibrahim untuk tempoh dua tahun sebagaimana yang sering dikatakan oleh PADERI, SAMI dan para pemimpin Cina serta Kristian dalam setiap pertemuan mereka dengan masyarakat mereka sepanjang lima tahun, sangat biadap dan tidak selayaknya keluar dari mulut seorang warganegara Malaysia berketurunan imigran!

Ramai yang melahirkan kemarahan berhubung kebiadapannya itu. Ramai yang mahu melihat wajah seorang Pengetua sekolah vernakular yang berasakan Cina lebih mulia dan lebih superior berbanding Melayu-Bumiputera di negara ini.

Justeru, beberapa  sumber telah menyalurkan sekeping gambar kepada kami di The Flying Kick. Nampaknya kesemua gambar-gambar tersebut adalah gambar yang sama.

Kami tidak dapat mengesahkan bahawa gambar dengan bulatan merah itu adalah POH KIM THYE, pengetua yang terdapat dalam laporan polis berkenaan tetapi kami serahkan kepada anda, para pembaca untuk membuat penilaian sendiri!!!


sumber
Share this article :

+ comments + 9 comments

Anonymous
May 31, 2013 at 12:07 PM

tgn pegang cipap berair..

Anonymous
May 31, 2013 at 12:10 PM

elok dipecat saja,dipancitkan tayar & dipecahkan kereta..kalau ada di selangor aku bakar kereta dia..sial betul

Mmg la Melayu slow, tapi kalau duduk di Tanah Melayu hormat lah, terima hakikat dimana anda berada..ini bukan Hongkong atau kandang babi yg anda inginkan..

Anonymous
May 31, 2013 at 12:40 PM

Pergi berambus lah Cina sial ! Jangan pijak di bumi tanah Melayu ini!

Anonymous
May 31, 2013 at 12:48 PM

Tangkap ghamaih poen...boh cabai melaka..

Anonymous
May 31, 2013 at 2:14 PM

muka ada selupa jamban pechah lor...

Anonymous
May 31, 2013 at 5:20 PM

Pompuan pakatan....oooo.kalah hantu..la tu hantupun dituduh pengundi..punyalah hero

Kemarin...memaki polis..la ni cina kui..mana anak dia..sekolah mana..kita pakat ramai ramai panggil anak dia kui bangsat babi tolol sial babi biar rasa tau...

Mana org pas...melayu pakatan...hang Melayu ka...atau hang dikuda cina dap kui.
Hang tau ka emak ayah murid tu undi sape..undi kan rahsia....ini MELAYU ISLAM.

Belum lagi jadi singa...ooii guru cina kui pi naik tongkang. Elok la tu...digereja pakat nak rampas kuasa..susun strategi...kudakan pas melayu pakatan..yg puok ni pulak percaya sangat cina bangsat..kat masjid surau buat fitnah memanjang cari dalil utk memenangkan diri sendiri. Suruh org bermusuh dgn org Islam bersekutu dgn kafir.

Elok la tu nak hancurkan MELAYU ISLAM MALAYSIA.

Anonymous
May 31, 2013 at 5:24 PM

Elok la tu namapun POH KIMAK adik beradik pukimak

Anonymous
June 1, 2013 at 1:23 AM

Rasanya dia lupa atau tak tahu sejarah 1981 agaknya...banyak sekolah di negeri johor buat amuk semangat melayu...tujuga zaman persilatan diperkukuhkan sayangnya persatuan nasrulhak diharamkan.. terkenang pula bila cikgu cina tak berani nak berbahasa kasar waktu tu...namun sekatang talada lagi macamtu..guru pun entah kemana...kalau adapun guru atas nama persatuan aje...teguranku...bangkit lah melayu untuk bersatu dalam satu khalimah laillah haillallah muhamad darasullullah...allahuak'bar...

Anonymous
June 1, 2013 at 1:24 AM

Rasanya dia lupa atau tak tahu sejarah 1981 agaknya...banyak sekolah di negeri johor buat amuk semangat melayu...tujuga zaman persilatan diperkukuhkan sayangnya persatuan nasrulhak diharamkan.. terkenang pula bila cikgu cina tak berani nak berbahasa kasar waktu tu...namun sekatang talada lagi macamtu..guru pun entah kemana...kalau adapun guru atas nama persatuan aje...teguranku...bangkit lah melayu untuk bersatu dalam satu khalimah laillah haillallah muhamad darasullullah...allahuak'bar...

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger