Label 10

Home » , » Eksklusif ! Azhar Idrus Bersantai Sambut Kemenangan Pas Dengan Memandu Ferrari !!?

Eksklusif ! Azhar Idrus Bersantai Sambut Kemenangan Pas Dengan Memandu Ferrari !!?

Written By AAKJ on Wednesday, May 8, 2013 | 3:00 PM


Zuhud ! tuuuiiiiHHHH !!

Kaya, glamor dan mula bongkak...!!

Sesetengah kawan azhar kata, ini hanya trick Azhar bila nak perhatian..nak takutkan Kerajaan BN..jadi dia buat sokongan cara terbuka pada Pas..mudah-mudahan dia akan d panggil masuk TV lagi..tuuuiHHH !! taktik lama.

Masa zahar masuk Astro..aakj bangkang, tapi sahabat aakj yang lain kata, Azhar dah janji tak nak balum Kerajaan BN kalau dapat slot d mana-mana stesen TV Malaysia. Yaa memang betul..dia tak balun dan hina Kerajaan BN seperti sebelumnya..

Bila dah habis kontrak..Azhar menyalak kembeli !! dah habis ke duit bayaran tu zahar ? aku dengar puluhan ribu juga upah hang..vodoh !!
Share this article :

+ comments + 31 comments

Anonymous
May 8, 2013 at 3:14 PM

Ni betul2 ularmak cari makan beb....ustak jaguh suka 'bodo' kt org....ustak paling zuhud kt Msia ni....ini punya uztak pon ramai yg follow....hrp masjid2 di bina BN/Umno...jgn bgi 'chan' ustak ni 'berceramah'....pantau2 skit ajk2 masjid jika trus bg peluang kt ularmak ini....PM bgi mcm2 dah...htr g buat haji, elaun dinaikkan & sgala bagai kemudahan....tapi dikencingkan jee senang2....dasar gunting dlm lipatan kt masjid & surau2 yg pro pembangkang ni...
wajib dihenti khidmat mrk...krn mrk merupakan 'agen' yg menyebabkan Melayu Islam di Msia ni semakin berpecahbelah...

Anonymous
May 8, 2013 at 3:34 PM

pergh ustaz ni biar betol ...
ak lagi respect kalau lu bersederhana UAI

mmmmm

Anonymous
May 8, 2013 at 3:41 PM

kutip duit derma dgr ceramah utk bermewah cayalah uztaz...

Anonymous
May 8, 2013 at 4:02 PM

Dia ni lulusan agama dari Pusat Pengajian Islam mana? Kalau setakat baca buku tanpa berguru bermakna berlajar dengan ***** . Aku tak pernah akaui dia ni guru agama jauh sekali nak panggil dia ni ustaz krna cara dakwah dia tidak lebih daripada dakyah yang bersandarkan agama Islam yang suci.

Anonymous
May 8, 2013 at 4:24 PM

Aku paling menyampah dengar ceramah dia dengan lawak bodohnya tu. Pernah tengok tak dalam setiap ceramah dia ada tak audiens yang bertanya secara langsung pada dia tentang soalan agama? Apa yang aku tengok, soalan yang sudah ada lam kertas kat depan dia. Tengok boleh tak jawab dengan spontan beserta dalil quran dah hadis!Ni jenis uztaz glemer keduniaan. Majlis ilmu yang hanya dipenuhi lawak bodoh dan hilai tawa.

May 8, 2013 at 4:54 PM

cube cek dulu bende ni betul ke tidak? jgn main terkam je bro.. kite org islam. dosa menfitnah ni besar bro.

untuk pengetahuan kereta ini bukan UAI punye. kerete ni kepunyaan seorang doktor di kuala terengganu.. HARAP MAKLUM.

moga ALLAH mengampunkan dosa orang yg buat fitnah ini. amin

Anonymous
May 8, 2013 at 6:03 PM

hishhhh.... sy bkn geng pembangkang...tp mungkin salah faham ni... tu kereta seorang doctor specialist...rasenyee ramai org tganu yg kenal doctor tu sbb doktor tu mmg die glamour...dr ramli chabang 3.... huhu.. pls admin...jgnlaa buat cerita tanpa siasat...

Anonymous
May 8, 2013 at 6:31 PM

Kalo hati dah hitam..

Tak kira siapa die fitnah..

Ini lah contoh manusia akhir zaman..

Ulama dihina dikeji difitnah..

Wallahualam..

Sama2 doakan pemfitnah ini sedar akan silapnya.. Amin..

Anonymous
May 8, 2013 at 7:35 PM

Kl bodo jgn bersuara..nt kang koho bodo...kl nk ikut, ikut je..xboh ikut duk diam...org y boleh keluar hadith ayat quran dr mulut tnpe tgk quran pun mu duk hina...mnusia akhir zaman...cetek ilmu tp duk hina ulamak2 n ustaz2

Anonymous
May 8, 2013 at 7:42 PM

bila AAKJ dan papagomok nak letopkan keta ferrari ustak tuh...?jihad tu.......kahkahkah

Anonymous
May 8, 2013 at 7:45 PM

issshhhh kalau x silap aku keta tu AAKJ punya la.....dia bagi ostak tu pakai untuk dia tulis tulisan blog bodo ni...kahkahkah

Anonymous
May 8, 2013 at 8:24 PM

Ustaz pun ada nafsu beb...

Anonymous
May 8, 2013 at 9:48 PM

Inilah manusia yang pecah belahkan umat Islam diMalaysia. Pas sanjung sebagai ulamak tetapi hakikatnya dia boleh digulungkan sebagai munafiq dan kawarij

May 9, 2013 at 6:19 AM

assalamuailaikum,cukup2 la fitnoh org..aku org terengganu,aku thu la siapa ustaz azhar ni..nk fitnoh2 boleyh ape...!!!ustaz ni la yg banyak membuka mata anak2 muda ke arah islam...cukup2 la fitnoh..x baik...sedar la wahai hamba allah...

Anonymous
May 9, 2013 at 6:58 AM

Hah? Kinda hot story. Writing this, more than an idiot did. Why this kind of crazy story just came out after GE13? ohoo, please widen your mind! Kalau ust azhar nak buat lagu tu, tak tunggu duit dapat lpas PRU weh. Dia ramai fans kot. Kau mmg bukan la, sebab kerja nak kutuk dan fitnah orang je. Lagi satu, kalau dia tak buat lawak-bodoh macam geng2 kau cakap tu, macam mana orang nak pergi dengar kuliah agama weh? Macam kau jugak, buat fitnah bodoh macam ni, sebab nak suruh orang baca? Hah. LOL!

Anonymous
May 9, 2013 at 9:02 AM

apalah duk bt fitnah kat UAI...keta tu kepunyaan salah seorang pengikut dia...doktor..fenomena biasa jer UAI g ceramah ngan keta2 mewah ni...pengikutnya pun ramai juga golongan berada..setakat nk g jemput ustaz dtg ceramah ngan keta mewah ramai yg offer der...

Anonymous
May 9, 2013 at 9:16 AM

@hamba allah
Keta doktor ke sape, tapi bila dah start pandang Kedoniaan tu same jer. Bukan dengki lar tp x suke hipokrit.

Anonymous
May 9, 2013 at 9:29 AM

Keta sape bukan persoalan. Nk tau gak g ar check ngan JPJ nun k. Itu hak beliau nk bwk keta kebal ker kepala lori optimus prime ke haper kalo dia mampu x jadik kesalahan. Pepandailar bawak diri bila dah jadi ikon masyarakat. Mende kecik pon kalo x suke bole jadik besar. Well aku ingat nak sambar sejibik Bentley lar tp aku nak letak kat geran keta tuh nama nenek aku! ok x murid-murid!

May 9, 2013 at 10:34 AM

@Anonymous

Ok Cikgu... ak sokong... ag pon ak dnga dlu ust pon bkas gitar bass band at ganu... so kalau mcm ko ckp td ak sokong... puak2 nie mmg suka memfitnah2 org... nmpak snggat demo jeles nan UAI...
Walau Apa Pon UAI terbaek...

Anonymous
May 9, 2013 at 11:02 AM

Terima je la hakikat bahawa puak ko x boleh terima islam sbg pegangan hidup.. Org bg ceramah tuk bg kesedaran kt puak ko lah cerdik.. Nk kate ko cerdik x jugak.. Terserlah kebangan ko bile cerita perhal ustaz azhar ni.. Boddow

Anonymous
May 9, 2013 at 11:04 AM

Lagi puak senget.. Tu kereta ank muda yg setia dgr cramah la.. Jgn buat fitnah boddow

Anonymous
May 9, 2013 at 11:07 AM

Admin boddow je buat fitnah.. Senget otak punye admin

Anonymous
May 9, 2013 at 11:09 AM

Puak2 senget ni panas bile dgr ceramah agama.. Suke bile xde agama dlm diri.. Bebas sana sini.. Bebas buat fitnah. ..

Anonymous
May 9, 2013 at 12:16 PM

Wahai rakyat Malaysia...dengarlah beta bersabda....hendaklah kita diam ..sabar...dan taat...ketika Khatib AAKJ sedang berkhutbah...sesungguhnya selepas ini Khatib UMNO ini akan menyiarkan gambo Ostak Idrus menaiki BURAQ...dalam Blog boodo ni....kahkahkah

Anonymous
May 9, 2013 at 4:38 PM

Alhamdulillah....didoakan org Melayu di Malaysia akan lebih ramai mampu guna kenderaan mewah. Amin

Anonymous
May 10, 2013 at 12:14 AM

org umno xdop kete gitu... xdop pitih, sbb bahang najib wat beli cincin ke rosmah je... kalu dang macai umno, macai gop... baik ngucap smule ar, duk hina2 ustaz, kot mati dlm keadaan hina2 ustaz ngan ulamak, fhm2 sdiri ar gane... takbir... allahuakbar...

May 10, 2013 at 9:45 AM

keta dia ke tu? entah2 org sebelah punye...saje2 nak bagi pakai..

Anonymous
May 10, 2013 at 11:31 PM

maaf..uztaz UAI gagal mengelakkan drpd orang ramai menabur fitnah bila dia naik keta ferrari.... sedangkan nabi berpesan supaya menjaga kelakuan dan perbuatan agar fitnah tidak berlaku...

May 12, 2013 at 2:20 PM

admin orang BN eh ? orang bn memang bodoh macam ni ke? ni kete Dr Ramli , dia tinggal tepi sekolah TB kat terengganu , dia ade banyak kete , GTR35 , evo , mercedes , dia baik dengan UAI dan dia yang suruh UAI bawak , bukan saje2 UAI nak bawak . admin pon bodoh jugak , lain kali siasat betol2 , jangan main fitnah2 je .

Anonymous
October 25, 2013 at 5:15 PM

Dok tau mendeeee..... dia nak naik kereta lambo ker ferari ker.. korang susah pasal apa?? Berdosa ker? Bongkak? Tuhan sahaja yg tau.tu bkn urusan korang.kalau ustaz yg naik kereta buruk pon ada korang bg sedekah kt dia sbb bg ilmu agama? Xkan? So xpyh nk komen byk2.baiki diri sndiri dulu.tu kereta org bkn uai punya.kalau dia punya pon apa salahnya.terbukti org mngajar agama xmiskin.ttap kenyang seperti org yang menentang agama

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger