Label 10

Home » » Cuit Berapi !! Khairy Jamaluddin Wajar Tegur Zahid Hamidi ?

Cuit Berapi !! Khairy Jamaluddin Wajar Tegur Zahid Hamidi ?

Written By AAKJ on Monday, May 20, 2013 | 4:00 PM



"..pihak tidak setuju dengan sistem pilihan raya Malaysia berhijrah ke negara republik jika menjadikan isu undi popular sebagai alasan.." - Ahmad Zahid Hamidi

Nampak gaya dah mula asah taring Menteri Belia dan Sukan ni..nampaknya Kj dah mula buat 'Lab Test'..!

Kenyataan Khairy seperti disiarkan sebuah akhbar berbahasa Inggeris yang menyifatkan kenyataan Ahmad Zahid itu merupakan pandangan peribadi dan tidak menggambarkan pendirian kerajaan..

Apa ada dalam kepala Kj sebenarnya ?
Apa yang Kj cuba tunjukkan ?
Dah habis pikir ke nak hentam sama sendiri ?
Kementerian Belia & Sukan dah ZERO Parasit ke ?





Kj cuba bawa stail politik baru ?..kelmarin aakj dah tulis kat SINI  kerana keluarkan kenyataan yang begitu mengelirukan golongan muda..kenapa nak sukarkan pengertian Parti menguasai Kerajaan dan Kerajaan Menguasai Parti..terangkan perbezaan itu dulu..

Bahkan Kj d lihat cuba berlakon tunjuk baik bila mengajak ketua pemuda parti haramjadah bersama bagi idea untuk bangunkan belia..seolah-olah hebat sangat parti taik yang menjadi kera peliharaan Anwar tu buat selama ini..Hebat sangat ke sampai ajak belia buat huru hara..tu je idea mangkok puok kera ni ada..produk belia mereka pun hancur..ni nak ajak bagi idea?

Kalau setakat nak popular dengan pelbagai kenyataan..aakj pun mampu lebih dari itu..

Sepatutnya Kj buat kerja untuk Kementeriannya..fokus 100% dan cari jawapan kenapa golongan muda tak suka BN..cari penyelesaian.."Apa lagi Belia Mau" bukan dok sibuk sanggah apa yang orang lain buat..patut sokong apa juga yang Pemimpin BN lain buat..Zahid hamidi bukan bodoh..bukan semalam dia masuk politik dan bukan 2 hari baru dalam Kabinet !

Bukan Politik Baru yang cuba d bawa oleh Kj, ni politik pesen pakatan haramjadah...politik baru..betulkan apa yang kita buat silap dan maju ke depan..MOVE FORWARD !

Zahid Hamidi bertanggungjawab dengan Kementerian dia..kementerian yang menjaga ketenteraman yang d buat oleh seluruh manusia dari pelbagai umur..golongan muda buat huru hara pun Zahid Hamidi kena selesaikan..Kementerian Belia patut cari jalan 'cool' kan golongan ini..beri pemahaman pada golongan muda supaya tambah sayang pada Malaysia !

Politik puok kera..salah macamana pun Pemimpin No1, liwat siapa dan langgan pelacur bangsa apa sekali pun..puok kera tetap pertahankan dan puok babi ni menang PRU13 !!

KJ..ambo bukan nak komplen cara anda berpolitik..sekadar nak cuit...!

..bersambung...

Kenyataan Zahid d SINI

Share this article :

+ comments + 5 comments

Anonymous
May 20, 2013 at 4:34 PM

Awe, mu pegi la cuit tokong ke , kiat sial, kepala pusing ke. Kenapa mu takut dengan red bean army ke? Cuit ore sendiri mace nak cari glamour aje. Ambo tok se style mu......

Anonymous
May 20, 2013 at 4:48 PM

kj ni sebenarnya meroyan lg dgn nurul izzah..tu yg cuba backup anwar...kot2 anwar bg greenlight lg...

May 20, 2013 at 10:00 PM

Budak hitam penghantar passpot ANUWAR.....sape tak kenal, hehehe

Anonymous
May 20, 2013 at 10:55 PM

kabinet abdulah dulu...xhabis2 menteri bergadoh...xkan kabinet najib pon macamtu..

Anonymous
May 21, 2013 at 12:07 AM

KJ :
1.GP (gila Publisiti)
2.1M+1M .Lebih Najib dari Najib.
3. P.EM wannabe(macam penasihat ekonomi Negeri Selangor)
4.New politik macam saiffudin dan adam tanjung malim.
5.Penaung- KJ Fan kelab.
6.Engage dan inklusive- serupa Najib.
7.Kelainan - serupa Najib
8.Menteri - Kementerian National Reconcilation
9.Ketua Jurucakap Kabinet
10.Ketua Jurucakap BN
11.Ketua Kumpulan pencantas Zahid.
12.Ketua pembangkang dalam kabinet.
13.Ketua UMUM PR dalam UMNO
14.World view - sukan dan bola sepak macam najib
15.sahabat karib AA dan TSTF dan Azran dan MUFC.
16.sahabat baik pap .
17.Father 's little boy ,40 years ago.(minta kertas tissue)
18.Idola Harakah Idola Lim Kit Siang.
19.Loose cannon Minister for all.
20.Menteri Kementerian bukan BN.
21.Pelatih Penolong Perdana Menteri 1. ( Trainee Assistant Prime Minister No 1.)
22.Mat liberal
23.Melayu apologetic
arjuna waspada
changkat lobak

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger