Label 10

Home » , » "Kementerian Barisan Nasional" - Khairy Jamaluddin Usah Tipu Diri Sendiri !

"Kementerian Barisan Nasional" - Khairy Jamaluddin Usah Tipu Diri Sendiri !

Written By AAKJ on Saturday, May 18, 2013 | 5:00 PM


"..kementerian yang diterajuinya itu bukan 'Kementerian Barisan Nasional (BN)' tetapi merupakan kementerian milik semua khususnya golongan belia.." - Kj

Tak perlu bersandiwara..semua tahu..Kementerian Belia untuk bangunkan Belia..bangun dan majukan sukan melalui Sukan Teras sebagai sukan yang d utamakan.

Apa yang KJ nak jelaskan d atas sana..kenyataan beliau seolah-olah selama ini Kementerian Belia atau apa saja Kementerian yang ada semuanya 100% staff atau pekerjanya sokong dan dokong BN ? Kerajaan yang selama ini memberi segalanya kepada kakitangannya ?

Kerajaan Persekutuan yang memerintah dapat kuasa dengan PERCUMA ?

Apakah Kerajaan BN masih amalkan Parti yang menguasai "Kerajaan" atau Kerajaan yang d bentuk melalui mandat Pilihanraya UMUM hanya sekadar Parti Politik ?! Kerajaan lain dan Parti Politik yang menang lain ? wahhh keliru wehh

"..Kementerian Belia dan Sukan (KBS) mempelawa semua pihak termasuk pemimpin sayap pemuda parti-parti pembangkang untuk memberi sebarang idea dalam mengembalikan kerukunan serta perpaduan nasional..." - KJ

Apakah Kj nak pujian dari semua orang d hari-hari pertama beliau jadi Menteri penuh atau beliau nak apa..?

Sorilah Kj..bukan Aakj tak setuju dengan minta pandangan orang yang cuba ranapkan Barisan Nasional..Aakj hanya minta Saudara Kj tumpukan ;

1) Pembersihan Parasit dalam KBS..parasit yang hari-hari berkempen untuk KUBURKAN UMNO BN

2) Kukuhkan Belia dengan program Belia Hargai Apa Kerajaan Buat ! Didik Belia kenal antara kaca dengan INTAN !!

3) Minta idea dari akar umbi pemimpin belia yang sokong dasar Kerajaan BN d bawah sana, apalagi yang tak sempurna..apa lagi yang tak tercapai....nak minta pandangan Ketua Pemuda Pas ? hahaha dont ruin my sweet afternoon la Bro..

Saudara Kj..Nabi saw pun tak minta idea dari musuhnya untuk bangunkan Madinah !!

Maaf..bukan nak mengajar,,nak jaga agar Saudara tidak terperangkap dalam game puok kera ni..depa dok buat himpunan sana-sini..tapi yakinlah ada benda yang lain sedang berjalan tanpa kita sedari..d buat senyap-senyap oleh team lain..they r really CHESS Player..but they r not really good and we r not really smart..

Kukuhkan Belia Sayang Malaysia !! and aakj will respect !!


Share this article :

+ comments + 13 comments

Anonymous
May 18, 2013 at 5:17 PM

Memang siai pelaq la monyet rembau n

Dulu, pak lah dah hancur kerana di

Mgkn tok jib pun akan hancur sama

Anonymous
May 18, 2013 at 5:31 PM

kenapa lah najib tak dengar nasihat rakyat supaya tidak lantik mamak ni jadi menteri? nampak nya talam dua muka akan membiak dalam kementerian belia. nasib lah mu najib jika timbul masaalah kemudian. pemuda umno nampaknya tidak boleh lagi berfungsi sebagai pahlawan umno.

May 18, 2013 at 5:48 PM

Ckp org politik .... begitulah .... byk sgt parasit dlm kerajaan ... tak susah untuk mengenal golongan ini ... mahu dgn tidak je ... -:)))

Anonymous
May 18, 2013 at 5:50 PM

Pastikan ada calun baru untuk jawatan ketua pemuda umno dalam perhimpunan agung umno dalam masa terdekat ini.Kj adalah liabiliti umno.

Anonymous
May 18, 2013 at 5:55 PM

Aq tgk dia sebok nak bina reputasi n kareer dia dlm politik...yg dia kalut buat skrg bina imej konon dia paling telus di mata pembangkang!!!!...dia neh menteri dari BN atau pakatan atau pon dia neh menteri 2 alam...makan dua belah....

Dei ....di klngn org muda pon ko xboleh nak tawan lagi mau cakap banyak...xnampak apa pon program yg dia buat utk meraih kembali sokongan org muda pada BN....

Tu la Najib dah cukupla menteri amaran ko simpan, skrg neh menteri NATO pulak yg ko bela...cakap pungpang2 , kriitik org sana sini tapi jubor sendiri selekeh dgn taik...makhlok neh kalo xdijaga ,akan memusnahkan UMNO/BN...

Anonymous
May 18, 2013 at 6:09 PM

Entah kenapa najib ni. Tak serik2 nak kena katok kat kepala. Cina dah sapu taik kat muka dia kini kj yg tuduh najib silap ambil pemimpin rasis melayu jadi calon selangor pun najib masih terhegih2 tak faham.

Aku pun konfus dgn najib ni. Klau ketua melayu cam ni aku nak mintak bulan oktober nanti kita sediakan pm baru. Kj boleh ikut najib masuk tong sampah.

Idris jala pun patut dipecat.

Anonymous
May 18, 2013 at 6:19 PM

tak payah nak tunjuk bodo laa..lagi banyak dia bercakap, lagi nampak dia syok sendiri.. buat kerja dulu dan tunjuk hasil.. ramai lagi cerdik pandai tak sementinya pembangkang.. ko nak tunjuk baik ke apa.. jng buat politik baru mcm pudin dah laaa...hahaha

Anonymous
May 18, 2013 at 7:13 PM

Tuan rumah piala dunia..kalau jaguh ok la. Bodo khairy &idris jala gst

Anonymous
May 18, 2013 at 7:30 PM

Dia tak akan buat pembersihan pilitik di kbs... Punb sendiri skrg pun dia absikan .... Dia amat liberal dan tsk usahlah cerita bangsa melayu dgn dia... Dia geli kot dgn perjuangan bangsa .... Tgk lah lagak dia

Anonymous
May 19, 2013 at 12:05 AM

KJ :
1.GP (gila Publisiti)
2.1M+1M .Lebih Najib dari Najib.
3. P.EM wannabe(macam penasihat ekonomi Negeri Selangor)
4.New politik macam saiffudin dan adam.
5.Penaung- KJ Fan kelab.
6.Engage dan inklusive- serupa Najib.
7.Kelainan - serupa Najib
8.Menteri - Kementerian National Reconcilation
9.Ketua Jurucakap Kabinet
10.Ketua Jurucakap BN
11.Ketua Kumpulan pencantas Zahid.
12.Ketua pembangkang dalam kabinet.
13.Ketua UMUM PR dalam UMNO
14.World view - sukan dan bola sepak macam najib
15.sahabat karib AA dan TSTF dan MUFC.
16.sahabat baik pap .
17.Father 's little boy ,40 years ago.(minta kertas tissue)
arjuna waspada
changkat lobak.

Anonymous
May 19, 2013 at 11:43 PM

Bilo dia dgn beraninya cakap yg dia 'sedia terima sebarang jawatan/tanggungjawab', betul2 selepas menang PRU13... seolah-olah dia YAKIN Najib akan 'terpaksa' bagi dia jawatan. Ye lah even menteri2 yg lama pun tak buat statement lagu tu sebab klau tak terpilih, kan ke malu besar. Tapi dia cakap dan dia memang dapat.

Maybe I'm reading too much into his statement but as someone who has seen a lot of politics sejak zaman Tun Huseein lg, I feel like maybe he has something that najib cant ignore?? juz a hunch.

Anonymous
May 21, 2013 at 10:27 AM

najib bela pembunuh senyap dalam kabinetnya..
tak der identiti tak der jati diri..

Anonymous
May 21, 2013 at 6:18 PM

dia ni cakap banyak mcm dia je sorg yg buat keje..buatle kerja dulu ,dh nmpk hasilnya baru la ckp..mcm gile glamor cayala nnt tenggelam najib asyik kuar crita dia.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger