Label 10

Home » » CEO AirAsia X Ligat Berpesta "Nyah" ?!! (Foto Nikah Sahaja)

CEO AirAsia X Ligat Berpesta "Nyah" ?!! (Foto Nikah Sahaja)

Written By AAKJ on Monday, May 20, 2013 | 3:00 PM













Kiriman daripada rakan FB untuk tatapan semua....Agak agaklah..memang memalukan sekali...tiada adat kesopanan langsung macam nilah kehidupan kebanyakkan crew air asia..

Share this article :

+ comments + 20 comments

Anonymous
May 20, 2013 at 3:20 PM

patutla bukan main sokong Anwar Ibrahim

mat saga
May 20, 2013 at 3:24 PM

patut la lemau budak botak ni

Anonymous
May 20, 2013 at 3:32 PM

Bapuk siam.sorry a.aku rasa muka azran ni ada iras kartun mega mind

Teropong belakang
May 20, 2013 at 3:46 PM

Kah..kah...kah .....geng backdoor jugak rupanya......heheheheheh

Anonymous
May 20, 2013 at 3:47 PM

MCm Pussy je muka si botak tu ni mesti megidam yah pya ni hehe :D lol

May 20, 2013 at 3:48 PM

cara hidup begini memang sah undi PKR.

Anonymous
May 20, 2013 at 4:03 PM

Perghhh azran nyahhh...gang LGBT jugakkk... bangang! Mampus ler flight Air Asia kena petir lerrr kalu mcm nie...

Anonymous
May 20, 2013 at 4:08 PM

astrafirgraalazimm...nauzubillah minzalik...semoga di jauhkn sifat2 pada anak2 dn cucu2 keturunanku...nsb baik bukan dr kalangan saudaraku...mahu haru juga klu malunya....biarlh hidup serderhana tp mmpunyai keperibadian yg elok....sedih aku tgk ko ni azran....

Anonymous
May 20, 2013 at 5:03 PM

Auwww..auuww Cun melecun you. I Lap you. You lap ne. Auww..auww buat Raspussy jealous you. Ee kalo Nuar Jubor kat situ dah pasti dia terkam n comolot. Lepas itu raba2 n gentel2 kote kasi auww auw.
Inilah spesis2 yg sudah harus drejam sperti kanak2 Palestina merejam askar2 Yahudi Zionist demi agama, bangsa dan negara. Spesis2 keparat, bangsat dan lahanat

Anonymous
May 20, 2013 at 5:04 PM

Creative...tajam akal ko...aku suka...
Ha..ha..MEGA MIND!!!

Anonymous
May 20, 2013 at 5:07 PM

Ya Allah..pemimpin airasia berAGAMA ISLAM bukaklah dept agama..risikonya tinggi..manalah tau terbang kat atas tu....penumpang Islam pasti rasa tenang kalau tau crewnya beriman..

Rasa takut mulai menyelimuti diriku....

Byk pesawat di panah petir kat atas langit...lindungi la keluarga ku

Anonymous
May 20, 2013 at 6:11 PM

Perghhhh! Ini macam cross-dresser jer? Kalau Rafizi @ Rapussy PKR tengok ni sure terangkat....

Anonymous
May 20, 2013 at 6:33 PM

aku tak pecaya... ini semua EDiT !!!
ini semua kerja UMNO ... !!!

hahahahahha...........

Anonymous
May 20, 2013 at 6:35 PM

pasti RAPUSSY jeles nyah... !!
"korang belum tau lagi BETAPA BESARnya CROWN MAK ni.." - rapussy !!

hik hik hik .... PR/PKR dan penyokongnya penuh dengan bapuk, LGBT dan jantan penggemar lubang jamban jantan...

Anonymous
May 20, 2013 at 7:02 PM

gambar bawah sekali serupa haram jadah

Anonymous
May 20, 2013 at 7:25 PM

tuelah carik pasal lagi....

Anonymous
May 20, 2013 at 7:52 PM

Nabi Muhammad SAW tak mengaku umat. .Lah Anuar, Azran. .astagfirullahhalazim. .memang dah jadi buluh ni. .biar dibinasakan sahaja oleh Yang Esa.

Anonymous
May 20, 2013 at 8:09 PM

Hahahaha.... Iya la mcm megamind.... Trbaik

Anonymous
May 20, 2013 at 10:54 PM

Kalu ya, kaki jubur tetap akan sokong geng dia. Mana nak dpt jubur kalu tak sokong. Patut letak kat opis dia

Anonymous
May 21, 2013 at 1:15 AM

Arap2 biar korg sume sahaja yg mati terhempas ni...mksd aku crew cabin air asia n ceo melayu xguna n skali...

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger