Label 10

Home » , » Anwar Cemas : Himpunan Anak Kera Di Seremban Hanya 3000 Yang Hadir !!

Anwar Cemas : Himpunan Anak Kera Di Seremban Hanya 3000 Yang Hadir !!

Written By AAKJ on Saturday, May 18, 2013 | 3:00 PM



Lokasi, (klik d SINI)  yang d pilih hanya d celah deretan kedai cina..kalau sumbat maksima pun hanya mampu letak 7-8 ribu manusia sahaja..tetapi biasalah..foto pertama yang d letak dalam FB dan segala medium yang mereka miliki termasuk blog seolah-olah 50000 manusia yang hadir..hahaha aakj siap boleh bersila sambil renung kotak rokok 'Dji Sam Soe' lagi..bahaya merokok wehh !! hahaha..mati kali ni Anwar..dari 3000 yang hadir..80% Cina !!

Sepatutnya Anwar jubo# ni datang jam 10pm..tetapi biasalah..bila tak dapat sambutan..beliau sengaja lambatkan..kononnya jalan sesak..kononnya kak jijah tak sihat..wooo kak jijah 1st time muncul d pentas himpunan anak kera yang d pelihara anwar..sugul...muka macam tapai tak cukup masak !!

Psediden parti milik sendiri..datang kerana d paksa oleh Anwar atau malam tadi Anwar tidak menginap d mana-mana hotel..habis je ceramah..terus balik..kalau jauh..khabarnya Anwar nginap d hotel..sendiriaaaaan !! huhu..

Seperti biasa..Anwar akan serang SPR dan Kerajaan Bn yang menang PRU13 dengan UNDI Elektoral d nafikan dengan UNDI POPULAR !!

Antara Hasutan dan Fitnah Anwar malam tadi :


- apa benar 10% yg meyokong PR tetapi ratusan ribu yg menyokong.

-memang penipu SPR dan UMNO

-kita menang pilihanraya yg lalu dan kita tuntut hak kita memerintah Malaysia bagi rakyat dan tolak keputusan SPR yang tipu

-bukan soal kaum cina myokong PR  tetapi soal dirompak oleh penipu2 umno.

-pilihanraya ini kita menang dan mahukan hak kita

-rakyat ini ada maruah dan tetapi ini soal ditipu oleh pemimpin umno

-setiap seorang pengundi akan dicalit dakwa kekal dan dijanji tidak akan hilang selama 3 hari

-setiap pengundi ditipu bulat2 oleh SPR dan Najib

-saya berjanji akan memimpin semua kaum jika menjadi PM

-kita mahu pilihanraya 35% undi popular

-Pada selasa akan bhimpun di 23hb di Kuala Terengganu, 21hb di Alor Setar, Kedah.

-kita tuntut SPR betulkan balik kawasan penipuan yg telah dilakukan..

Aakj : Anda fikir sendiri..anda terjemah sendiri..cuma jangan ketawa..fikir baik-baik..apa yang anjing yahudi ni nak !!



Share this article :

+ comments + 5 comments

Anonymous
May 18, 2013 at 3:21 PM

hodohnya muka malaun2 tu,e eh muka zizah mcm limkit sialanlah

Anonymous
May 18, 2013 at 3:46 PM

Mat sabu selamat makan babi banyak2 sampai sendawa dgn Cina DAP !!

Anonymous
May 19, 2013 at 2:30 AM

Dah abis ceramah pas...la ni kulu kilir dgn nuor...kot ulamak lain takde ke tak nampaq gambaq....

Dah abiske topik Islam nak dibincang....topik cina aje la dimulut tu..

TUNGGANG TUNGGANG TUNGGANG
KUDA KUDA KUDA

Sape tunggang sape???????

Anonymous
May 19, 2013 at 11:23 AM

Kuda ku lari gagah berani.huhuh.....

Anonymous
May 19, 2013 at 6:06 PM

eh eh.... jam apa dia pakai tue?? keh keh keh

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger