Label 10

Home » , , » #PRU13 : Calon Lawan PM Najib Buat Apa Di Tanjung Balai Karimun ?!

#PRU13 : Calon Lawan PM Najib Buat Apa Di Tanjung Balai Karimun ?!

Written By AAKJ on Tuesday, April 23, 2013 | 4:00 PM


adehHH !! Anwar dah tak tahu nak letak kat mana mangkok taik ni..sebagai upah menyalak setiap hari d Facebook dan blog-blog ciptaan segera bersama jentera cai pakatan haram jadah yang gelarkan diri mereka Jinggay 13 maka dapatlah satu seat bunuh diri..nak tak nak..mangkok taik ni terima juga !

Penggal lalu bertanding d Kemaman, klik d SINI dan anda akan tahu kisah beliau tergesa-gesa d nikahkan dalam bulan puasa dan rekod buruk sebagai seorang PENDIDIK !!

Kalah teruk d penggal yang lalu, beliau lari ke Selangor..ingatkan dapat bertanding d Selangor sebagai calon favorite, maklumlah beliau khabarnya d lantik sebagai Ketua Unit Komunikasi Selangor, gaji beribu-ribu hanya kerana beliau cikgu jasmani dan pandai Facebook lebih sikit dari cai bodoh piang yang sokong pakatan haram jadah !

Akhirnya..Anwar terbukti sama seperti yang lepas-lepas..yang dah agak akan gali kubur sendiri beliau akan tempatkan d kawasan yang sure kena benam..apa kewajaran Anwar letak Faris taik ni d Pekan ? Kenapa tak letak Azmin Ali..atau Anwar lawan sendiri ?

Tak habis dengan kisah nikah segera d bulan puasa..Faris d asak supaya jelaskan apa dia buat d Tanjung Balai Karimun Indonesia malam Krismas yang lalu..berkepit dengan isteri atau dengan gundik ?..soalan mudah je ni..hehehe

Baca d SINI untuk tahu siapa nama perempuan yang d kelek d sisi d Jalan Pramuka...perghHHH !!


Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger