Label 10

Home » » Skandal Gila Moral Part II !! "Dia Memang Kuat Di Katil..."

Skandal Gila Moral Part II !! "Dia Memang Kuat Di Katil..."

Written By AAKJ on Tuesday, February 12, 2013 | 2:00 PM


Aakj pernah tulis d SINI tentang kebejatan moral..betapa sakitnya otak mangkok hayun ni..betapa gilanya nafsu pemimpin pakatan haram ini !!

Di part II ni aakj dok pikir..nak dedah atau tidak nama mangkok taik yang berpura alim..berpura dialah paling hebat ilmu agama..dialah paling suci dan menghampiri jadi wali..tuihHHH semuanya bohong..semuanya melugai bila dengar betapa sanggup dia bersikap lebih jahat dari iblis terhadap penyokong beliau sendiri..sanggup menipu pengikut beliau sendiri..sanggup "kotorkan" penyokong beliau sendiri..tuiHHH !! paksa minum "air nikmat" beliau supaya tunduk dan akur apa saja kemahuan beliau ?!! bolOO !!

Hehehe..aakj beri 'clue' dululah..nak dedahkan dia sedikit je masa lagi..sahabat aakj dok prepare lebih detail perangai gila pemimpin pakatan haram ini..nafsunya membara tipa waktu..isterinya bukan satu..malah aakj dengar bukan juga dua hehe..sikit je aakj bagi clue tu..cuma yang musykilnya ada sumber kata dia hanya satu isteri..adehhh..isteri orang isteri dia ke ?

Bukan setakat amalan atas katil dia hebat tewaskan isterinya..malah kat luar rumah beliau nafsunya hebat sangat..mampu menundukkan jantan dan bini orang..malah anak dara juga d tundukkannya..sanggup mereka semua tu minum "air berahi" selepas beliau selesai "mengerjakan" apa yang patut beliau kerjakan hehe..ayat belit wehh!!

Sabar dehh..aakj dok tunggu sahabat aakj wat keluar story tu hehe..sabar..

...sambung...


Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger