Label 10

Home » , , , , , » " Hapuskan Status Bumiputera & Dasar Ekonomi Baru " Kiranya Kita Tawan Putrajaya !

" Hapuskan Status Bumiputera & Dasar Ekonomi Baru " Kiranya Kita Tawan Putrajaya !

Written By AAKJ on Wednesday, February 27, 2013 | 1:00 PM
ANTARA SESUMPAH DAN PENGKHIANAT BANGSA

Salam semua. Kami datang lagi dengan pendedahan terbaru. Kali ini, betapa SESUMPAHNYA seorang manusia bernama ANWAR IBRAHIM ditunjukkan oleh ALLAH sekali lagi. 

Anwar Ibrahim kalau berjumpa Melayu, dialah pejuang bangsa, agama dan negara. Bercakap mengalahkan Hang Tuah yang setia pada raja atau Hang Jebat, si penderhaka. Konon akan dijunjung setinggi langit hak bumiputra dan agama Islam.

Namun, bila berjumpa dengan orang cina, lain pula ceritanya. Dia tiba-tiba bersuara mengatakan kalau Putrajaya digenggamnya, sudah pasti hak keistimewaan orang Melayu dan bumiputra akan terhapus, berserta DEB.

Benda ini sendiri diakui oleh sahabat admin yang berbangsa cina. Dia sendiri geleng kepala melihat SESUMPAHNYA orang yang takut BERSUMPAH ini. Dia mengatakan isi daripada China Press bermaksud Anwar mahu menghapuskan semua yang disebut oleh saya.

Tidak mahu sekadar mendengar cerita terus percaya, maka saya pun menggeledah laman facebook China Press lalu mencari gambar yang dikongsikan oleh rakan cina saya.

Lalu berjumpalah saya dengan link ini

(http://www.facebook.com/photo.php?fbid=416249741800810&set=pb.100366473389140.-2207520000.1361603526&type=3&theater)

Selepas menggunakan Google Translate, memang tak syak lagi memang SESUMPAH ini berniat buruk terhadap bangsanya sendiri. Bukak sahaja dan gunakan google translate dan akan berjumpa terjemahannya berbunyi seperti ini:

"...will be the remove of outdated Levi Malays and indigenous policy." 


sumber ;


Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger