Label 10

Home » , » Foto ! Anwar & Jijah Terkial Cari Pengundi DI Pasar Malam !! Pengunjung Menyampah !!

Foto ! Anwar & Jijah Terkial Cari Pengundi DI Pasar Malam !! Pengunjung Menyampah !!

Written By AAKJ on Sunday, February 17, 2013 | 9:30 PM


NAk kata pun tak kena..tak kata lagi tak kena haha pelbagai cara dah mangkok taik ni buat..nak bina balik imej dia yang hancur lebur kerana masalah moral yang kronik tapi dah terlambat !!

Rakyat Malaysia TOLAK pemimpin yang moralnya amat buruk dan jijik !!

Terpaksalah anwar dan jijah cari Pasar Malam atau UP Town yang ramai pengunjungnya dalam rangka lawatan kononnya "Walk About" gaya PM Najib..kononnya nak buat kejutan dan bawa bala tentera yang siap dengan gajet canggih..kamera canggih dan mahal..sebab nak letupkan terus cerita d media maya agar rakyat tengok apa yang dia buat untuk rakyat..tuiHHH lakonan murah je ni nuar !!

Masa dia jadi Menteri hinggalah TPM..ada mangkok taik ni nak jenguk rakyat ?
Kakjijah masa jadi bini dia..ada ke masa nak luangkan begini ?
Kasut dan baju nuar anak beranak berapa harga ketika itu ? jijiknya turun ke pasar malam dulu sebab takut kotor kasut!

Tengok!! berapa orang yang sambut dia ? ehhh bukan sambutla tu..dia pi terjah kononnya mesra rakyat hahaha mampuss la nuar..berapa orang ada kat situ..mana gambar dia d kerumun oleh rakyat yang kononnya sokong dia ? mana !!



Cerita kak jijah kononnya beli kasut murah ada d SINI
Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
February 17, 2013 at 10:06 PM

Masa ada pangkat dulu ada buat benda ni? Yg dipangkai branded belaka. Sekarang orang dah menyampah baru la turun kat pasar malam. Tolak politik munafiq tolak pakatan!!

Anonymous
February 18, 2013 at 12:16 AM

Wow 10,000 org bersalaman! Habih la BN....

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger