Label 10

Home » » Video Terkini !! Pengerusi Dap Sintok Anak Tokoh Maal HIjrah Kedah !

Video Terkini !! Pengerusi Dap Sintok Anak Tokoh Maal HIjrah Kedah !

Written By AAKJ on Thursday, January 24, 2013 | 2:00 PM


Aakj minta sahabat dengar elok-elok..lepas tu harap sebarkan d semua medium...Facebook..Twitter dan bagi yang punyai Blog maka letak kat blog biar semua sahabat anda yang bukannya sahabat aakj dapat juga melihat kebenaran ini..

Bayangkan seorang Ustaz..lulusan Mesir..ayah seorang guru pondok yang berkaliber hinggakan mendapat anugerah tokoh Maal Hijrah Negeri Kedah..bukan calang-calang untuk dapat anugerah ini..Ibunya pula dari susur galur ulama yang mana melahirkan anak-anak cendikiawan agama yang kitab karangan mereka menjadi rujukan ulama lain serta kegunaan pelajar-pelajar jurusan agama..

Hanya dengan kenaikan sedikit elaun guru KAFA oleh regim guan end d Penang maka luntur kekebalan Iman anak muda ini..Benarlah kata Nabi saw..ILMU dan IMAN tidak seiring..ILMU bukan pendinding mutlak IMAN seseorang..bukti bukan saja dengan cerita d atas..cerita Ulama dengan bini orang dan lain-lain juga sebagai bukti..

Alhamdulillah kerana isu Kalimah Allah maka orang Islam sendiri yang sedar..aakj nak tanya dengan ikhlas kepada sahabat pembaca..dah berapa orang kristian masuk Islam d Sarawak dan Sabah asbab "Allah" dalam bible Melayu depa ?

Kena pikir juga..adakah puok kera ni nak sengaja nak hina Islam atau nak test Islam Malaysia ni boleh d lacurkan ? pikir sendiri dehhs ...


Share this article :

+ comments + 1 comments

Anonymous
January 24, 2013 at 2:48 PM

bljr mesir hebat ??????? apa istimewa tokoh maal hijrah ??? nabi noh anknya pun tak ikut , nabi ibrahim , ayahnya pun kafir ,,dia ni sapa ??? jgn nk diperbesar2kn belajar dimesir , dlm kubo taktanya u bljr mana

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger