Label 10

Home » » Video !! Mahasiswi Sosialis Kena Gigit !! So Sial !

Video !! Mahasiswi Sosialis Kena Gigit !! So Sial !

Written By AAKJ on Tuesday, January 15, 2013 | 9:30 PM




Keh keh keh..panas telinga..kononnya nak tunjuk hebat sebab nak minum sambil selam..rupanya dia kena benam haha..tahniah Syarifah Zohrah, Presiden Suara Wanita 1 Malaysia (SW1M) dan Timbalan Ketua Wanita KIMMA.

Anda memang tenang..cool kata budak sekarang haha..Pelajar tu ingat dia boleh makan dah..siap bawa nota..siap letak fakta..haha ye ke fakta..dia buat contoh Cuba..kononnya bagi pelajaran percuma..ehhh kaya ke Cuba..cu pergi tengok..rakyat melarat dan tertindas..yang kontrol kerajaan adalah puok pengedar dadah..Kartel..terbesar d dunia..woo fakta mana ni..

Cek punya cek..kebaboOOMM !! rupanya penganut tegar parti komunis hahaha opss sosialis ni komunis ke pro komunis atau hanya berselindung sebalik nama..sebab kalau letak nama Komunis rakyat lari..

Patut dia buat contoh Cuba..hahah sosialis komunis !!

Tu gambar kat atas..siap berfoto manja..huhu dengan bapak sosialis la tu..ehh ye ke..

Puok kera dengan cepat letak kat youtube..kononnya dialah pelajar berani, hehe siap buat tajuk kononnya dialah hero..walhal soalan..tanya soalan dan beri pandangan yang amat keliru..dia sendiri keliru dengan soalan dan pandangannya..keh keh kesian pulops aakj tengok..

Kerajaan BN dah beri banyak keistimewaan pada pelajar sejak dari awal persekolahan hingga pelajar Universiti..dia tahu ke tak apa yang Kerajaan BN bagi ?

Nak masuk gelanggang..kena ada ilmulaa..nak masuk bertanya..biar ada jawapan..nak bagi pandangan..kena faham bahawa itu hanya pandangan kita..kalau orang tak terima..kita tak eh lari keluar dewan haha..nak beri pandangan..biarlah pandangan kita ada relevan dengan isu yang d bincangkan..

Apakah pelajar ni masuk hanya nak buat movie pendek ? nak load kat Youtube dan biar semua orang nampak dia hebat padahal kena ketepek dan terus belah hehe..cuba lagi d lain waktu...d lain padang..

Tu baru sikit kena gigit hehe kena sekolah..menangis d tandas gamoknya..

Listen..listen..listen hahaha nak suruh orang dengar yang dia je puok ni..

Tak puashati kerana termalu..puok dia mula canang d Facebook dan blog kononnya Syarifah Zohra menghina pelajar india tersebut..cu perati molek video tu hehe kat mana dia d hina dan kat mana Syarifah tu menghina?

Takkan nak suruh dia melalak 2 3 jam..tanya soalan dan bagi pandangan cukup..bukan dia penceramah hehe berat wehhh..siapa ajak berforum d Uni Malaya...huhu keracunan otok sosialis !! So Sial !!



Share this article :

+ comments + 5 comments

Anonymous
January 15, 2013 at 10:13 PM

Suruh je sisial ni balik kenegeri asal dia, dia tahu tak kat India sana terrrrrlalu banyak pengemis. kat sini bukan main lagi dia nak berlagak. SIAL PUNYA BETINA

January 15, 2013 at 11:05 PM

well said zohrah. you response is just relax and straight to thepoint. pelajar hari ini terlalu emosi dan kurang ilmu. dan terlalu terpengaruh dengan fakta yg entah betulnentah tidak. betulkah Cuba memberikan pendidikan percuma kepada rakyat? dan adakah mana2 negara di dunia ini benar2 memberikan pendidikan PERCUMA kepada rakyat?

Anonymous
January 15, 2013 at 11:06 PM

Nasib Baik Aci ni tak duduk di Syria kalau tak dah lama kena rebus...UM hampir 90% kos pendidikan nya di tanggung kerajaan 10% je keling ni bayar...

Anonymous
January 16, 2013 at 2:46 AM

damn good aci tu kena..nk tunjuk bijak..blik sri langka ka..bkn stakat belajar je hantaran kawin dia pun kerajaan tolong bayar..aci ni patut banding dgn negara asal dia bkn dgn negara omputih..perasan da putih kut..haha

Anonymous
January 16, 2013 at 2:52 AM

Malaysia kena tukar ke TANAH MELAYU..bru aci tu tahu bumi mana dia pijak..kena ajar jual ais krim aci ni..bru dia tahu bunyi LOCENG jual ais krim mcm mana..maybe boleh sdr kan dia

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger