Label 10

Home » » Terkini !! "Vellfire" Mewah Nik Aziz Hadiah Dari Tokey Balak Dap ?!!

Terkini !! "Vellfire" Mewah Nik Aziz Hadiah Dari Tokey Balak Dap ?!!

Written By AAKJ on Monday, January 14, 2013 | 5:21 PM

Photo: Perghhh!!...VELLFIRE tu...kata nek beskal... (─‿‿─) 
~Pic by Afiq KLtown ~

gilOOO !! benarkah dakwaan terbaru ni..kereta d atas didaftar atas nama Pejabat Menteri Besar Kelantan atau mana-mana jabatan milik Kerajaan Negeri Kelantan ?

Benarkah d daftar atas nama Jujur Juta Sdn Bhd ?
Kenapa timbul nama syarikat Sdn Bhd ?
Kenapa tidak nama Kerajaan Negeri ?

Siapa Jujur Juta Sdn Bhd ? No WSN 95 dah terpampang dan terukir nama Menteri Besar Kelantan d plat nombor tu..

Semalam aakj ada tulis d SINI bila Nik Aziz dengan bongkak bawa kereta mewah ni ke Stadium Merdeka untuk bersama jayakan demobabiKL !!

Mohon puok kera jawab atau JPJ sendiri nafikan perkara ini..aakj tak tuduh sekodar bertanya haha..jangan pula bila aakj tanya maka ada mangkok yang terus buat back date gran kereta..!!

UMNO Kelantan wajib desak supaya Nik Aziz jawab..ke dah tau jawapan mangkok tua ni ? hahah dia mesti jawab..."ambo tak tau.." hahaha..

..bersambung..aajk dok tunggu salinan gran kereta ni...
Share this article :

+ comments + 3 comments

Anonymous
January 14, 2013 at 6:01 PM

Nampak mcm alphard.. tak nampak mcm vellfire pun hehe

Anonymous
January 14, 2013 at 6:55 PM

ape2 pn boleh..yg penting tajuk atas plat no tu..tua kutuk kejar kemewahan dunia.

Tony Samsul Ironman
January 15, 2013 at 1:30 PM

Alphard 2nd hand yg dah nak kena lelong tu. Ok le MB Kelantan pakai kereta murah camtu. Harga lelong rm60 ribu je. Save duit rakyat Kelantan.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger