Label 10

Home » » KHAS !! SULAMAN AKSI SEKS D SEJADAH ?!!

KHAS !! SULAMAN AKSI SEKS D SEJADAH ?!!

Written By AAKJ on Thursday, July 19, 2012 | 11:30 PM

Subliminal message atau mesej bawah sadar merupakan signal atau pesanan yang terdapat dalam medium lain, yang dirancang untuk melewati di atas normal fikiran / persepsi manusia. Mesej itu sebenarnya tidak disedari/ diketahui, namun dalam situasi tertentu ia dapat mempengaruhi fikiran, perilaku, tindakan, sikap, sistem kepercayaan dan sistem nilai secara positif mahupun negatif. Istilah bawah sadar bererti “ beneath a limen “.

Subliminal berasal dari bahasa Latin, kata sub yang bererti di bawah, dan limen, yang bererti batasan/sempadan (This is from the Latin words sub, meaning under, and limen, meaning theshold).


Samaada secara sengaja atau tidak sengaja, ada gambar/imej yang menampakkan mesej berbaur seks pada gambar sejadah, karpet alas untuk solat di masjid-masjid. Sejadah jenis ini sudah tersebar ke masjid-masjid, namun sayang masyarakat/ jama’ah masjid tidak menyedari bahawa karpet/sejadah yang mereka guna setiap hari sebenarnya bergambar porno.

Mungkin sepintas itu kita tidak dapat melihat dengan jelas dan pastinya tidak menyedari yang  sebenarnya gambar yang kita katakan sebuah pintu sekiranya diperhatikan betul-betul akan menyerupai (maaf) seperti organ kelamin lelaki. Cuba perhatikan kembali gambar sejadah atau karpet masjid ! ini seperti sudah di desain dengan rapi oleh pihak pengilang. 


sumber: http://zilzaal.blogspot.com
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger