Label 10

Home » » FOTO AKSI !! PELAKON JATUH TERGOLEK & TERSELAK SEMUANYA !! ADA BLOGGER SEMPAT RAKAM !! gilOO !!

FOTO AKSI !! PELAKON JATUH TERGOLEK & TERSELAK SEMUANYA !! ADA BLOGGER SEMPAT RAKAM !! gilOO !!

Written By AAKJ on Sunday, July 15, 2012 | 10:17 PM



Malang..orang tua kata memang tak de bau...bagi aakj kalau dah kena camni takla malu sangat kalau nak bandingkan dengan aksi sekor pemimpin yang berzina dengan pelacur dan yang sekor lagi buat maksiat dalam jamban !






TQPILIHANANDA

Share this article :

+ comments + 18 comments

July 15, 2012 at 10:51 PM

MOHON LINK BLOG http://helangbuana.blogspot.com/ T.KASIH

July 16, 2012 at 12:24 AM

DAH..SAMA2 HELANG BUANA

Anonymous
September 14, 2012 at 9:49 PM

BODY PONDAN JE..

Anonymous
October 8, 2012 at 9:44 PM

Tak Bukak habis le,..Den teramat kecewa!!

Anonymous
October 13, 2012 at 10:50 AM

pencacai umngok mmg suka blog2 mcm ni...siap nak minta link...ttuuiiii

Anonymous
October 15, 2012 at 1:03 AM

buat pe nk belakon waraq bende nk tngok je...tp korg lobai2 PAS kopiah tk penah lekang..tp perangai Na'uzubillah. Dlm Harakah iklanyer ubat kuat, ubat besar, ubat tahan lama dan yg sewatktu dgnnyer jer..bawa2 la bertobat bro.

Anonymous
October 16, 2012 at 5:16 PM

anon 10.50 am..
ko pun 2x5 gak..siap terbeliak mata tengok..org pas pun x semestinya masuk syurga..

Anonymous
December 1, 2012 at 5:20 PM

tohlol.. dlm harakah jual ubat kuat punya iklan ada ke dtgkan dosa..???? lain la kalau tunjuk kemaluan ke atau buah dada.. lol... ini jatuh nampak tetek pon kasi heboh..yg ni la dia dosa tolol.. itu pon x tau..

Anonymous
January 6, 2013 at 10:51 PM

oiii hat kata org pecacai tu ini awk pun pecacai jugak Dap kot... klu baik sangat tak le jumpa gamabar ni.

Anonymous
January 12, 2013 at 2:56 AM

Ini kalo NuarKutty jumpa meloncat dia mace pakatan berokNye

Anonymous
January 15, 2013 at 4:03 AM

kalau bukak blog Pakatan takde jumpe berita yg mcm nie... ahakss... suka laa juak2 UMPORNO... blog politik penuh citer PORNO aje,, langsung tak membangun mindanye.. ahaksss...

Anonymous
January 18, 2013 at 11:40 AM

BODOH PIANG AKU TERINGIN NAK JUMPA OWNER BLOGGER YANG BODOH NIE..AKU NAK BAGI PENGAJARAN SIKIT.JANGAN PASAL POLITIK AGAMA DI GADAIKAN.

January 20, 2013 at 11:15 PM

omg anwar mesti suka ni,,

January 20, 2013 at 11:17 PM

HAHAHA.. MACAM NANGKA BUSUK ...

March 6, 2013 at 4:12 PM

terlapik sana ... best x

Anonymous
March 25, 2013 at 7:46 AM

wakkakaka hahahaha hohoho lawok lawok..yg pelik leh pulak dok ngutuk2 owner blog... wakaka wakakaka lawok lawok... sah dah puas dok tenung tu... lpas puas tenung wat2 le alim pulok...iyo dok.klu x ... xkan leh dok komen2.dah tau tajuk dia mcm mana.. yg dok pi gatai bukak tgk wat pe... tangan taip len... mulut telan liur ke ...pirahhhhhhhhhhhhhhh

March 27, 2013 at 1:40 PM

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

March 27, 2013 at 10:56 PM

http://tunhisyamuddin.blogspot.com/

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger