Label 10

Home » » Video : Cina Kantoi Rasuah Polis !! Tangkap Keduanya !!

Video : Cina Kantoi Rasuah Polis !! Tangkap Keduanya !!

Written By AAKJ on Thursday, July 18, 2013 | 2:00 PM

polis rasuah

Ketika penulis menemui klip ini di Facebook… sudah ada 12,192 share dan 4,702 likes…bermakna klip yang memperlihatkan seorang anggota polis trafik meminta dan mengambil duit rasuah sudah pun viral di media sosial berkenaan.
Melihat kepada klip itu, satu nasihat la kepada abang-abang polis kat luar sana…hentikanlah ambik duit kopi tu…tak tahu siapa yang merakam apa dan disiarkan di mana perbuatan anda zaman sekarang ini.
Alat sekecil kotak mancis boleh digunakan merakam video klip berwarna definasi tinggi dengan audio yang jelas….
Ini bukan kali pertama kita melihat adengan seperti ini dan rasanya bukan yang terakhir…
Kepada Encik Ah Beng yang mengambil video ini yakni pemandu dalam kereta tu… jangan nak berlagak bagus sangat kerana rasuah itu terjadi apabila anda bersetuju dengan permintaan anggota polis itu.
Anda ada hak untuk menolak…
Dan tahukah Encik Ah Beng…Encik Ah Beng juga boleh didakwa kerana melakukan kesalahan rasuah.
Kalau anggota ini dikenakan tindakan…Encik Ah Beng dalam klip ini juga harus dikenakan tindakan juga.

newshub
Share this article :

+ comments + 3 comments

Anonymous
July 18, 2013 at 2:28 PM

Salam, blog tuan amat menarik dan mempunyai infomasi yang terkini, jesteru itu sama-samalah kita memberi sokongan sesama kita, harap pihak tuan dapat menambah pautan portal http://n9kini.net ke bloglist pihak tuan... Sekian, terima kasih.

Anonymous
July 18, 2013 at 3:44 PM

jgn hanya satu pihak... rasuah ada 2 pihak.. pemberi dan penerima.. dua dua wajib dihukum

cina tu nak melecehkan polis.. dia org nak kenakan polis kerana polis melayu.. mungkin juga ada tujuan lain.. nak spin.. yg kena akhirnya zahid.. yg kecil buat heboh kecoh. mcm biasa spin dlm internet... rasuah besar ditutup mcm penang bertukar dlm bentuk derma..

mcm dia org nak kenakan zahid aje.. zahid kan tengah top ini.. tegas.. nak buat akta baru.. jadi dah tentu pembangkang cari isu nak jatuhkan nama zahid..

pesan utk zahid... berhati hati ke mana saja anda pergi..pergerakan anda akan diambil gambar... jgn dekat dgn perempuan bukan isteri.. bahaya
nanti jadi bahan...

Anonymous
July 18, 2013 at 10:18 PM

camner ni?..gaji dh besar..elaun panas dah dapat. X cukup lagi ker? Nanti org panggil 'makan pau', marah la pulak. Cari kedua2nya sekali!

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger