Label 10

Home » » Ahli Parlimen BN Kepala Batas Nafi Kahwini Mas Anizan

Ahli Parlimen BN Kepala Batas Nafi Kahwini Mas Anizan

Written By AAKJ on Tuesday, July 2, 2013 | 5:30 PM

Ahli Parlimen Kepala Batas Nafi Kahwini Mas Anizan

Orang putih kata, ‘lies would have travelled half-way around the world before truth put its boots on’. Al kisah kes naya yang Ahli Parlimen Kepal Batas, Datuk Seri Reezal Merican kena tanggung.
Ini gara-gara tersebar laporan blog-blog hiburan dan politik kononnya beliau sudah berkahwin tiga dengan seorang bekas artis.
Artis yang digembar-gemburkan menjadi isteri terbaharunya itu ialah Mas Anizan, bekas isteri Allahyarham ahli perniagaan dari Pahang, Datuk Ali Bapoo.
“Laporan itu tak betul. Ia fitnah semata-mata. Saya masih bersama isteri pertama saya (Ismalina Ismail) dan isteri kedua (Sharifah Noorhaslinda). Kedua-dua perkahwinan saya itu menerusi “direct negotiation bukan menerusi tender, tau” katanya dalam nada berseloroh.
“Saya ada dua dapur, dua rumah dan anak tujuh. Ada orang mempunyai satu rumah tetapi banyak restoran,” tambahnya cara berjenaka lagi.
Reezal berkata demikian ketika ditemui wartawan Agendadaily di lounge kenamaan parlimen pagi Selasa.
Menurut Reezal, beberapa blog telahpun menarik balik laporan itu apabila menyedari bahawa ia tidak benar. Beliau juga berharap blog-blog lain yang masih belum berbuat demikian supaya melakukan perkara yang sama.
“Saya nak saman pun banyak sangat. Tetapi saya ingin tahu siapa yang memulakannya,” katanya.

Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger