Label 10

Home » » Video Pelacur Lebih Mulia Dari Majlis Peguam ?

Video Pelacur Lebih Mulia Dari Majlis Peguam ?

Written By AAKJ on Sunday, June 9, 2013 | 5:00 PM




MKP nak habaq kat Majlis Peguam Jangan cabar Melayu yang setia dengan Agong serta Raja. Korang tolong jaga tepi kain sendiri dulu sebelum nak tegur atau komen orang lain.... Ingat satu jari menunjukkan pada kesalahan orang lain akan tetapi 4 jari menunjukkan kelemahan diri sendiri...


Berikut kiriman email yang minta perkara ini didedahkan dan dijawab oleh Majlis Peguam. Ketika majlis menaungi peguam sepatutnya memegang prinsip ketelusan, nampaknya ada juga ruang keraguan di dalam sistem pemilihan dan pengundiannya.

Menurut sumber ketika ini undi pos sedang berlangsung dengan 14 ribu surat dipos kepada ahlinya seluruh negara. Ia akan berakhir hujung bulan khabarnya.

Apa yang kita khuatir berlaku penipuan dan pemimpin tidak layak meneraju Majlis Peguam lalu mengambil kesempatan mengkritik Kerajaan senada dengan suara pembangkang.


Berikut kirimn email yang diterima :


Ini gambar Ballot Paper undi pos BC 2013 dan gambar envelop.

katanya di poskan kepada semua 14000 ahli.

Tapi takde bukti pengeposan.

Ballot paper ada nombor siri. Tapi gambar ni bhgn no siri di gelapkan

so sesiapa saja di pejabat lawyer tu boleh pangkah maksimum 12 org in case lawyer yg terima tu buat derk je dgn ballot paper tu. So kalau ada sorang budak chambering tu pangkah 2 je, so ada kemungkinan bila sampai kat BC, dia akan tolong pangkah lagi 10

no body knows

tiada badan pemantau antarabangsa.

tiada sistem dakwat kekal

pos guna envelop yg di lampirkan

tapi sesiapa yg tak guna envelope tu pun undi akan counts

kalau pos guna envelope tu akan terus masuk dlm peti undi

tapi kalau guna envelope lain? tentu urusetia akan bukak dulu dan kalau tengok lawyer berkenaan tak undi cukup 12, kan diorg boleh tolong pangkahkan sblm masuk dlm ballot box?

Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
June 9, 2013 at 6:38 PM

Bagus ni BONGKAR BONGKAR..ni kena letak bawah parlimen..transformasi...ni la hukum manusia...semua lawyer bunyi laaa..da dpt ke undi pos...

Hahaha sibuk pertikai bersih telus undi pos..org Umno salah aje..kalah aje..patutla pakatan menyaman aje..yakin pasti menang..

Tunjukkan pos kat mana..byk tu..pejabat pos ada tak bukti posnya..nanti hina mahkamah tau kata gani petai...hahahaha..oo pos swasta..cop tangan hehehehe.

Berjuta kali aneh..hakim peguam Islam..
Tipah mana peguam pakatan tak menjerit ke.. Ambiga tak menjerit ke..BERSIHHHH...ehhh silap satu gengg satu kroniiii suku sakat sama

Anonymous
June 9, 2013 at 11:19 PM

Tak betul cara, saman je ke Mahkamah. Nak tengok, ada tak lawyer yang konon2nya berjuang menegakkan keadilan. Ada berani ke tak. Kalau tak ada, maknanya masing2 nak jaga periuk nasi masing2 je.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger