Label 10

Home » » Video Cina Rasis Kena Maki Hamun Dengan Bangla !!

Video Cina Rasis Kena Maki Hamun Dengan Bangla !!

Written By AAKJ on Wednesday, May 8, 2013 | 8:30 PM



Lelaki diatas orang Islam yang memang anak jati di situ.

Kekecohan ni terjadi di pusat mengundi SEKOLAH KEBANGSAAN BUKIT RIMAU,SHAH ALAM Dimana seorang rakyat malaysia yang di tuduh oleh pihak pihak tidak bertanggungjawab mengatakan bahawa dia bangla DAN DI TUDUH BAHAWA INI SEMUA AGENDA BN.

Cukup celaka cina rasis ni buat kerja dengan meminta IC orang sesuka hati dan menuduh yg bukan-bukan terhadap lelaki tersebut. Bila dia melenting dan mahu repot polis, barulah kelamkabut cina rasis nak minta maaf.

"sendiri buat sendiri tanggung laa".(saksi kejadian dan berada disitu).

Cuma pada pendapat dan pemerhatian aku, Berpuluh ribu Cina tak boleh berbahasa Melayu tetapi tak seorang pun ditahan kerana disyaki pengundi hantu. Hakikatnya begitu ramai Cina dari Tanah Besar Cina berada di Malaysia bekerja sebagai tukang urut, pelacur, pembantu rumah apakah tak mustahil merrka ni pengundi hantu jika benar ada "hantu" boleh mengundi?

 Mereka menyasarkan kaum lain kerana mereka tahu pilihan raya kali ni membabitkan pertentangan antara kepentingan Cina menentang kepentingan Islam dan Bumiputera.


SUMBER
Share this article :

+ comments + 7 comments

Anonymous
May 8, 2013 at 8:59 PM

bro bagus video ni di paparkan moga terjawab segala persoalan...suka hati nak tahan orang..lu silap kalau tahan orang jenis rembat dah lama kena cina ni...takan nak bwk surat beranak pergi mengundi pulak...

Anonymous
May 8, 2013 at 9:19 PM

Pukimak punya Cina!!

Di Singapura ramai orang Chiba dapt kerakyatan dgn mudah dia Suka!!

Tapi dia di Malaysia Sial ni takut perkara mcm ni berlaku!!

Kerajaan Malaysia buat saja berikan kerakyatan itu kalau Cina Chow Chee Bai tak suka suroh dia orang balik CHINA!!

BESAR PUNYA SIALLAH CINA BABI HARAM NI!!

Anonymous
May 8, 2013 at 9:21 PM

Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan malaysiakini

Freemalaysiakini2.com

Anonymous
May 8, 2013 at 9:28 PM

bangsa cina diaorang lahirkan anak atau mengandung terlebih dahulu baru mereka berkahwin.

May 9, 2013 at 10:56 AM

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Anonymous
May 9, 2013 at 2:53 PM

hah...amik kau baru kena buku dgn ruas! pucat telor...1 lwn 10 ni...respek bro ni.

Anonymous
May 9, 2013 at 10:10 PM

pucat2 muka seko sisepet tu. harap brader tu report biar dia org merasa turn naik balai kahkahkah

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger