Label 10

Home » » Terkini : Video Aksi Lucah Mahfuz Omar !!

Terkini : Video Aksi Lucah Mahfuz Omar !!

Written By AAKJ on Saturday, May 25, 2013 | 6:30 PM
Video melampau pemimpn PAS
Share this article :

+ comments + 4 comments

Anonymous
May 25, 2013 at 7:48 PM

Pemimpin xde kelulusan & xde akhlak jadi pilihan PAS.. Naib president beb.. Bkn cicak mengkarung...

Anonymous
May 25, 2013 at 9:20 PM

bagi aku komen liar ... mencarut ... menghina ... ini adalah berkat dari pengajaran nabi pas dan ulamak-ulamak dalam pas ... setiap kali mereka berceramah mereka akan mencaci-maki musuh politik mereka ... menuduh musuh politik mereka sebagai kafir dan memberi gelar yang menghinakan ... apatah lagi nabi pas pun telah bersabda bahawa tuhan pas pun mencarut ... jadi tidak salah mereka mencarut kerana tuhan pas pun mencarut ... kalu mereka memusnahkan musuh uhingga jatuh tersungkur, kutukan seperti zikir harian mereka, memang benar kerana nabi pas pun pernah berkata bahawa tuhan pas adalah sasmseng ... tentunya mereka akan berkelakuan seperti samseng ... inilah salah satu hasil kejayaan tarbiah dan pengajaran dari agama pas.

Anonymous
May 25, 2013 at 9:38 PM

Kepada kaum wanita, berhati-hatilah dengan melaun ini. Bila bertembung dengan beliau, sila letakkan tas tangan atau fail didada anda. Di khuatiri beliau akan meneka saiz baju dalam anda. Kemungkinan besar, beliau Akan berfantasi mengenainya

Anonymous
May 26, 2013 at 4:05 AM

aduuuuuhhhhh napa lah selalu sgt nk highlight org yg x ada ilmu ni?dhlh x cerdik.akhlak mmg la tahap longkang.kire seapadnla dgn orgnye!

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger