Label 10

Home » , » Sultan Johor Di Serang Jentera Cyber Komunis Kacang Merah !! Perintahkan Apa Saja Tuanku !! Apa Saja !!

Sultan Johor Di Serang Jentera Cyber Komunis Kacang Merah !! Perintahkan Apa Saja Tuanku !! Apa Saja !!

Written By AAKJ on Friday, May 17, 2013 | 1:15 PM行动党枪手胡乱抹黑,苏丹龙颜大怒!警告勿再抹黑不然后果自负!
数个行动党专页被提名警告! 

Sultan Johor Memberi Amaran – DAP & Troopers Jangan Cuba Menghina Perintah Baginda


1. Sultan Johor juga mengingatkan kesemua wakil rakyat supaya memahami isi kandungan Undang-Undang Tubuh Kerajaan Negeri Johor 1895 dan mematuhi peraturan serta tatacara Dewan Undangan Negeri Johor. Kerajaan Negeri Johor, menurut baginda, telah ditubuhkan lebih awal daripada kerajaan Malaysia di mana telah berpegang lama kepada Undang-Undang Tubuh Kerajaan Johor 1895. Setakat ini sudah beberapa Facebook Pages yang menghina keputusan Baginda Sultan Johor sudah telah dikesan.

2. Oleh itu , keputusan untuk melantik Datuk Tee Siew Keong adalah atas jemputan Baginda Sultan Johor sendiri dan sekirannya penyokong – penyokong dan troopers DAP mahu membangkitkan serta mempertikaikan isu ini maka hal ini adalah satu penghinaan kepada perintah baginda Sultan Johor.

3. MCA masih berpegang teguh kepada janji dan prinsip parti mereka untuk tidak berada dalam kabinet kerajaan namun dalam isu kerajaan negeri Johor adalah diluar kawalan MCA kerana MCA lebih mengutamakan penghormatan kepada Instutisi Beraja dan Kedaulatan mereka untuk tidak menetangnya pelawaannya.

4. Diharapkan supaya penyokong dan Siber Troopers DAP tidak melampaui batas mereka demi kepentingan politik sehingga keputusan Baginda Sultan Johor just hendak mereka politikkan.
5. Sekirannya gambar dan berita politik ini tidak dipadamkan maka diharapkan ada pihak yang mampu untuk melaporkan kepada pihak Surunhanja Komunikasi Malaysia untuk mengambil tindakan yang sewajarnya.Credit to Kevin Chang


Share this article :

+ comments + 3 comments

Anonymous
May 17, 2013 at 2:06 PM

China DAP bukan reti bahasa

Anonymous
May 17, 2013 at 2:28 PM

DAP = Dogs And Pigs
So what do you expect from them.

Anonymous
May 17, 2013 at 2:41 PM

Sebuah dongengan...

Arakian tersebutlah sebuah kisah...

Beta, Sultan Negeri Antah Berantah menitahkan agar semua rakyat mestilah patuh kepada arahan beta. Beta tidak berkenan rakyat hamba sahaya membuat huruhara serta onar didalam negeri beta.
Justeru manamana rakyat hamba sahaya yang tidak suka hidup dinegeri beta ini, dengan segala hormatnya, beta titahkan....

GET LOST!!!!

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger