Label 10

Home » , , » #PRU13 : Anwar Guna Pesawat & Helicopter Larikan Diri Pada 5 Mei Petang !

#PRU13 : Anwar Guna Pesawat & Helicopter Larikan Diri Pada 5 Mei Petang !

Written By AAKJ on Saturday, May 4, 2013 | 8:13 PMRoute To Israel !

Itulah maklumat dari sumber dalaman yang kedengaran kencang bertiup, Anwar bakal ke Isreal bersama ahli keluarganya. Perancangan rapi ini telah d buat beberapa bulan yang lalu. Permohonan Visa ke Israel, Amerika dan Australia sudah pun lulus dan rumah kediaman yang d lengkapi pengawal peribadi bersenjata pun sudah sedia menanti Anwar dan keluarga d tiga negara ini.

Anwar sediakan Helicopter untuk terus ke Singapura kiranya saat akhir beliau rasa pakatan haram jadah boleh menang dan akan terus ke Turki dengan pesawat yang telah pun d bayar depositnya, menurut sumber Tropicana.

Dari Singapura atau Turki, Anwar dan keluarganya sahaja akan terus ke Israel dan akan tinggal d sana untuk beberapa bulan sebelum beliau mula menyusun gerakan huru harakan Malaysia dari jauh.

Pada 5 Mei, Jam 3 petang seperti yang aakj dedahkan sebelum ini d SINI !

Puok kera ni d arah berkumpul d Putrajaya dan mereka sedang menyusun paling kurang untuk huru harakan Putrajaya adalah 5000 orang. Sebelum mereka bergerak ke Putrajaya, duit upah mereka akan ambil d beberapa lokasi stesen minyak dan juga pejabat Tropicana. Kaunter bayar upah d buka seawal 10 pagi dan jangan terkejut kiranya ada d antara mereka memakai baju BN..nak tunjukkan seolah olah 'mereka yang berbaju BN' ini sudah bertaubat kerana mereka kononnya tahu bahawa BN kalah dan menipu untuk menang !

Menurut sumber lagi, upah d antara RM150 hingga RM500, bergantung kepada jarak tempat tinggal mereka. Kebanyakan mereka adalah Mahasiswa dan Mahasiswi yang mana tak sempat nak balik kampung untuk mengundi.

Anwar cuba alihkan perhatian seluruh anggota keselamatan Malaysia ketika itu untuk mudahkan beliau melarikan diri bersama ahli keluarganya. Di luar negara, Anwar akan cuba buat protes dan dapatkan pertolongan negara yang sememangnya menaja beliau selama ini untuk terus menerus menekan Kerajaan BN. Anwar biarkan penyokongnya mampus d jalanraya dan beliau serta ahli keluarganya bersenang lenang d luar negara !

Foto d atas menceritakan segalanya..tunggu dan lihat ! Angka terakhir BN menang kerusi Parlimen adalah minima 150 kerusi !!

Share this article :

+ comments + 1 comments

Anonymous
May 5, 2013 at 11:19 AM

kenapa begitu sekali andaiyan2 boleh terfikir di kalangan rakyat Malaysia. Terlalu kehadapan manusia2 ini sehingga lebih laju dari sinaran cahaya. Tapi mungkin ia satu ketinggian ilmu di zaman ini yg mana manusia terkenal dengan kelebihannya dari makhluk lain ciptaan ALLAH. Tapi adakah kita menerima ia adalah kehendak ALLAH atau ia dari akal ku

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger