Label 10

Home » » Anggota Tentera Di Turunkan Pangkat Kerana PRU13 ?!!

Anggota Tentera Di Turunkan Pangkat Kerana PRU13 ?!!

Written By AAKJ on Monday, May 13, 2013 | 11:01 AM





PENCERAHAN!!!

Cytroo berbayar pakatan haram LGBT kencang mengeluarkan isu berkaitan mamat tentera ni dipindahkan ke kem Kuala Lumpur dari kem Butterworth serta diturunkan pangkat.

Saya menghubungi seorang sahabat dalam badan beruniform untuk dapatkan kepastian tentang kes ini.

Memang benar beliau telah dipindahkan ke Kuala Lumpur oleh ATM, kerana melanggar aturan atau protokol ketenteraan. Ini SEBABNYA :

  1. Sebagai Anggota tentera beliau tidak boleh membuat laporan ke balai polis, kerana semasa pengundian beliau masih "on duty" dan berada di dalam kem yang mana ia tertakluk kepada bidang kuasa Polis Tentera, sepatutnya beliau mebuat laporan kepada polis Tentera (MP).
  2. Beliau membuat laporan ke balai polis dengan uniform ATM, jika di luar duty beliau seharusnya pergi ke balai dengan pakaian awam.
  3. Tindakan tatatertib dikenakan atas disiplin ketenteraan, bukan atas keperluan awam.

Jadi macai-macai pakatan LGBT kalau nak cerita tolong cerita yang benar, jangan spin2 nak bagi rakyat tertipu dan menabur fitnah merata-rata.

Share this article :

+ comments + 10 comments

Anonymous
May 13, 2013 at 11:27 AM

Bongoks tol mamat neh...pakatan mnggelar polis/tentera sbg ANJENG kjaan pon ko masih sanggup menjilat jubor mrk...baik berenti n kerja jadi anggota unit anal PAS atau unit anal ANUwar baru sesuai...

Anonymous
May 13, 2013 at 11:34 AM

Patutnya jgn pindahkan ke KL tapi dihantar ke Lahad Datu. Kalau terkorban boleh naik pangkat apa..

Anonymous
May 13, 2013 at 11:36 AM

Buang je.biaq x dak keja mkn pasiaq br dia tau

Anonymous
May 13, 2013 at 11:43 AM

Itu pun sudah nasib amat baik dipindahkan ke Ibu Negara lagi bagus... Kalau saya ada kuasa ATM patut buang sahaja petualang dalam selimut ini....Jangan hantar kat Lahad Datu nanti merebak penyakit Virus merbahaya.... Cabar si mamat tu berhenti 24 jam dan pergi minta keja kat LGE jadi jaga komtar....Bangsat punya anggota...

Anonymous
May 13, 2013 at 11:52 AM

langkah bijak kerajaan,hantar dekat kempimpinan mereka,biar dio orang tahu nikmat kepimpinan

Anonymous
May 13, 2013 at 12:10 PM

Pindah ke KL ? apa ada..dia lagi seronok..patut dibuang kerja terus...wahai pegawai tentera yg tak cerdik !

Anonymous
May 13, 2013 at 12:20 PM

Bungkus terus jer harapkan pagar pagar pagar terus buka pintu dan rebahkan.

Anonymous
May 13, 2013 at 12:20 PM

JOM JADI CYBERTROOPER BN. PAKAT DISLIKE VIDEO PRO PR DI UTUBE DAN SEBALIKNYA. KOMEN HENTAM MEREKA KAW2

Anonymous
May 13, 2013 at 2:58 PM

puak kero bju biru ni mana ada reti susah dlm askar..byk masa dlm kem aje..patut dbuang dri ATM DGN KEJI..

Anonymous
May 14, 2013 at 9:03 AM

Tak kira la pakai uniform ke tidak KEBENARAN TETAP KEBENARAN... dah mmg BENAR dakwat yg dikatakan bole tahan sehingga 5 hari bole dibasuh dgn sekali basuhan... SPR iyer2 ckp dakwat mcm inai... tp juta2 habes akhirnya.. MENIPU lg... abg2 n kakak2... xkan sama KEBENARAN dgn KEBATHILAN.. zaman penuh 'confusion' skrg ni byknya yg BATHIL tu Nampak BENAR tp sebenarnya yg korang lihat BATHIL tu la KEBENARAN....

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger