Label 10

Home » , , , , , » #AnalisaPRU13 : UMNO Sekali Lagi Tunjukkan Kecemerlangan !!

#AnalisaPRU13 : UMNO Sekali Lagi Tunjukkan Kecemerlangan !!

Written By AAKJ on Tuesday, May 7, 2013 | 1:10 PM



UMNO terus kekal cemerlang !!

Walaupun d hina oleh Cina Rasis..walaupun d hamun Anwar bin Ibrahim, walaupun d fitnah sebagai parti yang rasuah..zalim dan pelbagai kata nista..walaupun d tuduh parti yang tidak islamik..UMNO bangkit menentang arus fitnah yang d cipta untuk halang BN dari terus memerintah Malaysia dan terus bantu semua kaum d Malaysia !! UMNO bangkit suburkan semangat 1Malaysia !

Rekod cemerlang UMNO :

PRU tahun 2008 - Bertanding 117 Kerusi Parlimen Menang 79
PRU tahun 2013 - Bertanding 120 Kerusi Parlimen Menang 88

Malah MIC juga turut meningkat :

PRU tahun 2008 - Bertanding 9 Kerusi Parlimen Menang 3
PRU tahun 2013 - Bertanding 9 Kerusi Parlimen Menang 4


MCA kali ini menunjukkan prestasi yang amat buruk, menyumbangkan pada kekalahan BN :

PRU tahun 2008 - Bertanding 40 Kerusi Parlimen, Menang 15
PRU tahun 2013 - Bertanding 37 Kerusi Parlimen, Menang 7

*walaupun kurang 3 kerusi bertanding tapi tak mampu kekalkan kerusi yang menang sebelum ini !

Nasib Parti Gerakan amat malang..merudum :

PRU tahun 2008 - Bertanding 12 Kerusi Parlimen, Menang 2
PRU tahun 2013 - Bertanding 11 Kerusi Parlimen, Menang 1


Sama-sama kita renungkan..sebarang komen kita akan jadikan panduan untuk PRU14 !!





Share this article :

+ comments + 5 comments

Anonymous
May 7, 2013 at 2:27 PM

Salam AAKJ dan rakan-rakan,

Jangan bersedih dengan keputusan pilihanraya. Malah patut berterima kasih dengan China DAP dan pembangkang kerana mengembalikan pemerintahan MALAYsia kepada orang Melayu sepenuhnya. Tanpa mereka didalam kerajaan, lebih mudah untuk membuat polisi yang memartabatkan Islam dan orang Melayu. Dengan tiada jawatan dalam pentadbiran negara di pegang oleh MCA, kini kita betul-betul Merdeka. Negara Islam, ditadbir sepenuhnya oleh orang Islam. Biarlah mereka menyalak dari luar.

Rahmat Allah ini datang dalam mysterious way.."Maka yang mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu, yang kamu hendak dustakan?"

M

Anonymous
May 7, 2013 at 2:27 PM

salam bro;

jawapan mudah aje...yg menyokong tu masih tak terdedah kepada maklumat internet ...kalu dah terdedah nanti agak2 boleh kekal ke.... yg dah terdedah nie kita dok lawan bawa bukti ..balas penipuan mereka pun masih kekal x percaya ... sebenarnya apa email saudara sy nak send pendapat sikit sebab 1 kapal

May 7, 2013 at 2:32 PM

ini email saya ;
kingfb9@gmail.com

Anonymous
May 7, 2013 at 2:36 PM

TQ ..insyaAllah sye email nanti

Anonymous
May 7, 2013 at 8:50 PM

kalau macam nie la aku suggest PM kita laksanakan hukum hudud supaya orang ISLAM khususnya orang MAlayu PAS dan UMNO dapat bersatu...

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger