Label 10

Home » , , » #PRU13 : Mat Taib Keluar Parti Kerana Menantu Gagal Jadi Calon, Zahid Mat Arip Silap Besar !!

#PRU13 : Mat Taib Keluar Parti Kerana Menantu Gagal Jadi Calon, Zahid Mat Arip Silap Besar !!

Written By AAKJ on Tuesday, April 16, 2013 | 6:50 PM



"Pasukan Transformasi BN"..merupakan wave terakhir BN dalam mencipta gelombang PRU agar rakyat yakin dengan BN.

Pelbagai ragam boleh d lihat bila PM Najib umumkan nama calon. Ada yang gembira dan tak kurang yang emosi..merajuk..tak puashati sebab calon yang mereka harapkan tidakmenjadi calon !

Yang paling sedih..pentas ceramah d jadikan tempat menghamun sesama sendiri..tanpa buat pemeriksaan teliti dan tanpa fakta..ada tokoh veteran UMNO d serang membabti buta..tuuihHH !!

Dari mana dia dapat berita..dari mana sumbernya..aakj yang dok kat dalam Parlimen Kelanajaya dan juga aktif bersama UMNO Bahagian Kelana Jaya pun tak pernah dengar cerita karut ini.

Kenapa Zahid, 'mursidol am' TIBAI tak periksa betul-betul..kenapa serang macam orang tak ada akal..adakah kerana anda bekas orang kuat Anwar atau anda orang kuat Felda..maaf Zahid..aakj terpaksa pertahankan Ketua UMNO Bahagian aakj..ini bukan perkara yang boleh d lepas cakap tepi jamban !

Kalau Tan Sri Mat Taib keluar UMNO dan bersama pakatan haram jadah..tak sempat Zahid cucu Gapar serang..Aakj orang pertama akan hentam Tan Sri !

Ini bukannya masa dengar tepi jamban..ini masa nak sejukkan semua orang yang bercelaru sebab tak puas hati dengan Calon PRU ini..kita sebagai player aktif samada d pentas ceramah atau d blog maka kita jadi penyejuk..ada beberapa hari saja lagi sebelum Hari Penamaan Calon !!

Tan Sri ada juga jasanya pada UMNO BN selama beliau menjalankan tugas..jangan terlalu ikut emosi kita saja..sorrylah guys..aakj harap Zahid Mat Arip cucu Tun Gafar Baba mohon maaf pada Tan Sri.

Percikan tuduhan itu terkena pada Ketua Pemuda UMNO Bhg yang juga menantu Tan Sri. Aakj tak nak memihak pada sesiapa..namun menantu Tan Sri menang bertanding..bukan lantikan dan menjalankan tugas sebagai Ketua Pemuda Bahagian sebaik mungkin. 

Cacat cela tetap ada..kita pun bukan malaikat..aakj pun ada silap salah..kita kesan d mana salah kita..kita baiki..Zahid pun nasib baik cepat kesan d mana silapnya..maka Anwar pun u tinggalkan..tahniah..namun hal serang Tan Sri Mat Taib begini aakj tak leh terima !

Tan Sri dah bagitahu kami beberapa bulan yang lalu..Pas hantar wakil meminang..Tan Sri tolak mentah-mentah..

Aakj mohon maaf kiranya terkasar..Zahid tak kenal aakj..aakj respek anda..! kita sama-sama tunggu..aakj nak jumpa Tan Sri sendiri nak buat rakaman penjelasan..nak supaya Tan Sri jelaskan duduk perkara sebenar..harap-harap Tan Sri ada masa..


**utusan ni pun satu hal..isss nak kena saman ke apa hehe

Share this article :

+ comments + 3 comments

Anonymous
April 17, 2013 at 12:48 AM

Tolong aakj dptkan penjelasan dr tan sri secepat mungkin....

Klu nk ikutkan akal fikiran, tak logic la mat taib nk join pas... Dia bekas mb, bekas mt & leh dikategorikan hard core umno... Even masa anwar kena sack, dia masih setia dgn umno..

Dan saya pasti, klu tan sri masuk pas, confirm dia akan start ckp merapu mcm kadiaq hehehe

Anonymous
April 17, 2013 at 11:42 AM

Sorang bekas exco Selangor kata Mat Taib ade datang mesyuarat kat pejabat PAS Pusat malam Isnin lepas. Ape cite?

April 22, 2013 at 12:22 PM

dah masuk dah.. apa lagi hentam lah? haha cibai punya macai

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger