Label 10

Home » , » #PRU13 : Kecewa Di Perangkap PR, Mustapa Ali Mahu Sertai UMNO ?

#PRU13 : Kecewa Di Perangkap PR, Mustapa Ali Mahu Sertai UMNO ?

Written By AAKJ on Tuesday, April 16, 2013 | 2:58 AM



Mustafa Ali, hanya berjawatan Setiausaha Agung Pas, parti yang guna label Islam untuk mengaburi mata rakyat Malaysia..tak lebih dari itu. Jawatan lantikan Presiden, jawatan yang bukannya membolehkan beliau gunakan sebagai tiket untuk bertanding d mana beliau suka..sekadar seorang setiausaha.

Kini Mustafa Ali d aibkan dengan perangkap yang khabarnya d pasang oleh sekutunya sendiri ?

Kenapa Mustafa ? Apakah beliau pernah berura-ura nak lawan Presiden Parti atau mana-mana jawatan tertinggi parti ? jawapannya TIDAK..itulah keluhan yang keluar dari sumber rapat yang begitu kecewa bila video seks Mustafa Ali dengan wanita melayu d paparkan d media internet tanpa tapisan..loud & clear !

Kecoh satu Malaysia, seorang Setiausaha Agung parti yang berlabelkan Islam beraksi 'haram' dengan wanita yang bukan isterinya. Tiada alasan 'mirip' atau tiada bukti 'perut' yang nak d tunjukkan. Aib satu keluarga..Allah saja yang tahu. 

Cubaan puak pakatan haram seperti biasa..UMNO lah yang buat kerja kotor ini..doktrin yang cuba d tanamkan dalam kepala rakyat Malaysia sejak dariawal dulu lagi..mereka sedap balun bini orang..UMNO dan BN yang d tuduh  dan d fitnah !

Akhirnya sudah kedengaran bahawa ini semua kerana Mustafa Ali antara kepimpinan Pas yang bersungguh cadangkan Kerajaan Perpaduan. Siapa yang amat marah bila cadangan ini d bentangkan dan d canang dalam semua akhbar utama negara ? Malah berita ini berlegar kencang dalam medium internet. Siapa yang tak senang duduk ?




Setelah dilakukan analisa, temu bual dan kaji selidik berdasarkan kronologi kes dan maklumat dari rakan-rakan yang masih akttif di dalam Pas, akhirnya berjaya merungkai persoalan yang selama ini bermain di minda. 

Kesimpulan yang ditemui ialah, Mustaffa Ali telah diperangkap oleh 2 kumpulan di dalam pakatan pembangkang yang mempunyai kepentingan peribadi mengatasi ageda perjuangan parti..selanjutnya baca d SINI

Mutakhir..menurut sumber dalaman yang rapat dengan Mustafa Ali, beliau amat kecewa..kedengaran cerita..beliau bakal sertai UMNO !! benarkah dakwaan sumber dari teman rapat beliau..? sama-sama kita tunggu pengumuman yang bakal d buat oleh Mustafa sendiri..

Keadilan Pas :



Share this article :

+ comments + 4 comments

Anonymous
April 16, 2013 at 3:04 AM

AAKJ... cuba dapatkan gambar jam yang dipakai...

Anonymous
April 16, 2013 at 3:12 AM

Harap dapat pautkan http://www.bntube.tk
blog saudara dah saya pautkan

Jom sama-sama berkempen untuk kemenangan BN pada Pru13 ini
Terima kasih

Anonymous
April 16, 2013 at 9:12 AM

Moral mcm tu umno masih nak terima ke?jgn jd bodoh!

April 16, 2013 at 10:00 AM

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger