Label 10

Home » , , » #PRU13 : Foto Samseng Putrajaya Serang Bilik Gerakan BN Adalah Kakitangan Jabatan Audit Negara & Mahkamah !!

#PRU13 : Foto Samseng Putrajaya Serang Bilik Gerakan BN Adalah Kakitangan Jabatan Audit Negara & Mahkamah !!

Written By AAKJ on Sunday, April 14, 2013 | 11:00 AM




Kecoh awal pagi tadi bila tiba-tiba geng spender putih datang serang markas BN di Putra Harmoni. Atas alasan bendera mereka dicabut. Yang buat syok tu satu bukti pun tak dikeluarkan.




Sepanjang awal pagi tadi, geng spender putih yang dikenal pasti beberapa orang adalah kakitangan kerajaan yang bekerja di Audit Negara & Mahkamah bermaharajalela di jalanraya sekitar Putrajaya.

Antar gambar² yang disempat dirakamkan :






LAGI GAMBAR2 DAN BERITA PENUH : KLIK SINI
Share this article :

+ comments + 10 comments

Anonymous
April 15, 2013 at 2:49 PM

hehe.. alahai orcs... suku2 berita ek.. awat x cite yg kena seret budak lpasan spm tu upahan korg?? dah kena report kat balai dah pon? suke benor amik cite suku2..

April 15, 2013 at 5:08 PM

entry yg bagus.. saya dah follow blog bro..jom follow blog saya blik http://kakiblogger.mygeng.org/#s01

Anonymous
April 15, 2013 at 11:24 PM

Dengar2 bdk2 PAS dah rakam budak spm tu ngaku dpt rm10/sebatang rosakkan bendera PAS.wuiyyoo.. pakcik kayo!!

Anonymous
April 16, 2013 at 6:22 AM

ni ke dia geng2 spender putih? haakktuiii... diorg ni adalah serpihan pencachai BarisanNajizb (BN) yg tak puas ati dgn upah mencachai di putrajaya... khabarnya upah diorang mencachai dah dirembat oleh ketua Bilik gerakan BN *Barisannajis*... muka pun dah mcm spender masam... inilah pencacai UMNo, sikit2 fulus... takde fulus tak jalan...

Anonymous
April 16, 2013 at 6:29 AM

inilah dia muka2 balaci umno yg bodo lg bangsat, tak puas hati pasal xleh claim-main tuduh2 pulak pembangkang yg serang bilik gerakan... naiamahaiiii

Anonymous
April 16, 2013 at 6:37 AM

cakap biar tegak bro,setahu aku berita ni pasal geng spender putih. apa kena mengena dengan masalah claim BN pulak ni. pakatan haram dah mengigau nak kalah dah ooiii........ aku salute sama budak2 umno putrajaya yg berjuang untuk bangsa aku demi mempertahankan putrajaya... hidup melayu!

Anonymous
April 16, 2013 at 6:41 AM

cakap biar tegak bro,setahu aku berita ni pasal geng spender putih. apa kena mengena dengan masalah claim BN pulak ni. pakatan haram dah mengigau nak kalah dah ooiii........ aku salute sama budak2 umno putrajaya yg berjuang untuk bangsa aku demi mempertahankan putrajaya... hidup melayu!

Anonymous
April 16, 2013 at 9:05 AM

Terdesak nampak geng Altantuya.....

Anonymous
April 16, 2013 at 10:53 AM

asal umno je yg buat cerita aku memang tak caye....... mmmmmbboohonggggg je keje,,, ingat! umporno tidak boleh hidup tanpa bohong, fitnah, video lucah dan pencacai thap bangsat..... sepoloh hengget bAng!!!!

Anonymous
April 18, 2013 at 8:11 PM

MARI LA LIHAT BUKTINYA.... http://www.takbirputrajaya.blogspot.com/

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger