Label 10

Home » , , , , , » "Sultan Bugis" Panggil Polis Anjing !!

"Sultan Bugis" Panggil Polis Anjing !!

Written By AAKJ on Monday, March 25, 2013 | 5:00 PM


Aakj pernah tulis d SINI yang mangkok taik kat atas tu hina dan panggil polis dengan nama "anjing' !! Nauzubillah..!

Ada sahabat minta dan tanya aakj..kat mana twitter yang mangkok taik tu hina polis..hari ni aakj letak supaya semua nilai sendiri..mangkok taik yang pernah d tangkap dengan bini orang ketika orang lain sibuk dok demo hijau d Kuantan suatu masa dulu ni begitu bangga namakan diri beliau "Sultan Bugis"..adehhh macam Bahalo Kiram III juga ni..kalu mangkok taik ni nak lawan ata buat huru hara d Tanah Berdaulat ini..aakj mohon izin semua agar beri laluan kat ambo dululah untuk berhadapan dengan vavi ni..tuuuiHHHH !! aku tak undurlah !!

Aakj memang terkilan sikit dengan abang-abang polis..kenapa guru yang hina polis d tangkap dan d bicarakan serta d kenakan hukuman..kenapa vavi ni masih bebas bersama anak dan bini-bini yang ada..bersuka ria setelah polis d hina..hebat sangat ke mangkok taik ni abang polis wehh..adeyyy..

Apakah kerana dia ni "Sultan" maka semua abang polis kecut perut ?

Bertindaklah dengan saksama..adil..
Share this article :

+ comments + 5 comments

Anonymous
March 25, 2013 at 5:50 PM

AnonymousMarch 25, 2013 at 5:47 PM

Ustat2 PAS mencarut..Terbaru Badrul Amin zikir munajat..

gelar Polis = anjing..

untuk membela orang2 gila yg mahu berdebat dgn Najib.

Sepatutnya ustat beakhlak Mulia..tak dating dgn bini orang & membela peLIWAT dgn alasan CERDIK meliwat

March 25, 2013 at 7:05 PM

Sultan Bugis kepala otak la sana... byk lagi org bugis pangkat daeng, andi, puang, patta di bumi malaysia ni tapi x pernah gak mengaku diri sebagai sultan bugis.. pijak bola soba pun mungkin x pernah.. puiihh ada hati mengaku sultan bugis

Anonymous
March 25, 2013 at 8:55 PM

Sana cerita sini cerita.sana kutuk sini kutuk tp mangkok tu bebas lg dok gelak2 tgk kita semua.

Tangkap dan basuh kaw kaw la.tggu apa lg.takut apa.klu salah ttp salah la.dia bukan kebal klu setakat mengaku sultan bugis tp keluar ikut bonyot ayam

Anonymous
March 25, 2013 at 10:07 PM

Ini org bikin malu suku bugis sak, kami suku bugis nda mengaku dia nie bugis.. ini macam kes kiram jugak nie mengaku konon sultan

March 26, 2013 at 10:13 AM

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger