Label 10

Home » » Guru Yang Hina Anggota Keselamatan Di Buru

Guru Yang Hina Anggota Keselamatan Di Buru

Written By AAKJ on Thursday, March 14, 2013 | 5:18 PM



KENYATAAN AKHBAR BERKAITAN SEORANG GURU DI KELANTAN MENGHINA ANGGOTA POLIS MELALUI LAMAN FACEBOOK




Share this article :

+ comments + 5 comments

Anonymous
March 14, 2013 at 5:51 PM

hantar dia bertugas di zon merah lahad datu 5 tahun..tgk dia mati katak x/

Anonymous
March 14, 2013 at 6:08 PM

ACU M 16 KAT KEPALA DIA, SURE TERKENCING TERBERAK DALAM SELUAR.......DEPAN MURID MURID !

Anonymous
March 14, 2013 at 6:35 PM

boleh x kite kasi hukuman yg ringan sket
mcm langgar die ni ngan kete kbal ke
siat kulit die hdup2 ke
ptong tngan die mcm anggote kselamatan kite yg kne twan ke
kasi yg ringan2 je

Anonymous
March 14, 2013 at 7:11 PM

klau ya pun nak tumpang sekaki komen macam si cina laknat tian chua hia anggota keselamatan, cuci lah dulu janggut yang tak berapa nak jadi tu supaya kelihatan bersih mudah2han hati pun akan turut juga bersih!!!!

Anonymous
March 14, 2013 at 7:42 PM

ini ke org yg nak di beri tanggung jawab mengajar anak2 kite ?

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger