Label 10

Home » , , , » Cekgu Bard Gelabah Ugut Keluar Parti ? Nama Tak Di Calonkan ?!

Cekgu Bard Gelabah Ugut Keluar Parti ? Nama Tak Di Calonkan ?!

Written By AAKJ on Thursday, March 28, 2013 | 4:00 PM


Kesian..simpati juga aakj dengan mangkok taik ni..elok-elok dok jadi Cikgu mengajar budak sekolah rendah..gatal pi terjun dalam politik kononnya mengejar impian nak jadi Wakil Rakyat Parlimen dalam usia paling muda dalam sejarah kepimpinan Pkr..nak supaya seluruh rakyat Malaysia ingat sampai mati bahawa beliau yang termuda dan tercepat masuk bangunan Parlimen sebagai Ahli Parlimen yang berwibawa.

Mana aakj tak kesian..setiap malam..setiap hari..ke hulu..ke hilir..jerit sana..jerit sini..isu cincin DS Rosmah d usung ke seluruh pelusuk negara..kampung..bandar..pekan..semua dia redah..jual fitnah..akhirnya Anwar letak dia d sangkar bersama anjing kurap peliharaan Anwar yang lain...zalimnya Anwar..Bard d sembelih dan benam begitu saja.

Dua tiga hari ni kalau tengok Facebook Bard Boddo ni..aakj naik seram..bukan berahi tapi dok terpikir..Bard Boddo bakal melompat..bakal bersama UMNO ? hahahah mungkin...dia luahkan rasa kecewa dalam akaun Facebooknya yang jarang dia up date..kecewa sebab hajat hati nak bertanding d Nibong Tebal tap Anwar suruh bertanding d Permatang Pauh..betul ke ?

Menurut sumber, kalau dia bertanding d kampung halaman sendiri umpama beliau minta orang kampung tanam dia sebelum sempat hari penamaan calon hehe..kalau kat kampung sendiri beliau tak berani..mesti ada sebab..bukan nak menuduh tapi biasanya orang kampung sayang kat kita kalau kita kenal dan baik dengan mereka..tapi kalau asyik dok wat kerja tak senonoh maka nyawa kita memang d hujung pensil masa hari undi.

Nakal d kampung kalau curi ayam..curi getah buku..curi basikal..main ganja..usik anak dara orang..kaki ngintai maka kepada Cekgu Bard..baik hang pi bertanding d Lahad datu..untung nyawa panjang ..kalu tak untung..nyawa singkat hehe..

Gila apa dalam otaknya pun aakj tak tahu..nak bertanding tapi pilih kawasan..kononnya beliau ni antara ikon yang bakal cipta HITs tinggi dalam keputusan PRU13 !

Kalau aakj..bertandinglah d kampung sendiri..mak ayah..adik beradik..sepupu belah mak..sepupu belah ayah..ipar duai..ehhh kat situ dah dapat 100 undi dari berpuluh ribu undi yang ada..kalau hilang wang pertaruhan atau duit deposit calon pun kira berbaloi dari dapat 1 undi je..tu pun diri sendiri yang pangkah hahaha opsss bukan nak menghina..kalau ada undang-undang..aakj cabar Bard Boddo bertanding secara gentleman d kampung Tanduo..!!

Foto kat atas tu aakj letak semasa beliau sembunyi d laluan KELUAR kecemasan atau lebih tepat tangga belakang sebuah Hotel d KL masa Bersih3..sembunyikan diri..penakut hahaha..tu yang Azmin kerat awal Bard Boddo and the gang..ehh ye ke aakj tanya ni..khabarnya Azmin Ali meluat dan cuak dengan mangkok jamban kayu ni sekor..
Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
March 28, 2013 at 4:55 PM

Meh masuk parti pinggan mangkuk kak jah,meh.

Anonymous
March 28, 2013 at 5:08 PM

Bad ni maknusia tak ada budi bahasa,menunjuk-nunjuk dia k.ajar pulak tu.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger