Label 10

Home » , , , , » Video ! Pusat Maksiat 24 Jam Hanya 600 Meter Dari Rumah Nik Aziz !! Semua Salah Nik Aziz !

Video ! Pusat Maksiat 24 Jam Hanya 600 Meter Dari Rumah Nik Aziz !! Semua Salah Nik Aziz !

Written By AAKJ on Wednesday, February 27, 2013 | 8:35 AM


Muzik kuat, pergaulan bebas, wanita dan lelaki tanpa segan-silu menari di khayalak ramai itulah yang berlaku di Pulai Melaka, di mana lokasi tersebut tidak sampai 1 kilometer dari rumah Nik Aziz dan juga Masjid Tok Guru.

Malah kami juga mempunyai bukti bahawa di Kelantan terdapat sebanyak 17 buah karaoke yang beroperasi sehingga jam 4.00 pagi malah ada yang beroperasi 24 jam.

Tujuan kami bukanlah untuk mengaibkan atau menutup periuk nasik pihak-pihak terbabit, namun apa yang kami ingin paparkan adalah kegagalan PAS di negeri yang diberi gelaran Serambi Mekah yang mana rakyatnya dikatakan telah diberikan ilmu Islam sejak PAS memegang tampuk pemerintahan negeri tersebut pada tahun 1990.

Paparan video ini hanya sebahagian daripada maksiat yang berlaku di khayalak ramai, di mana sehingga kini ia masih berlaku tanpa dikenakan sebarang tindakan oleh penguatkuasa MPKB-BRI. Ini membuktikan bahawa slogan Membangun Bersama Islam yang dilaungkan oleh PAS adalah retorik politik semata-mata.

Siapa kata maksiat tiada di Kelantan dan hanya terdapat di negeri diperintah oleh BN, rakaman video di bawah membuktikan bahawa maksiat berlaku di mana-mana termasuklah berdekatan dengan rumah Nik Aziz!


Share this article :

+ comments + 3 comments

Anonymous
February 27, 2013 at 8:59 AM

Salam Bro,kurang manis kalau Nik Aziz disalahkan.Bukankah itu semua salah UMNO?

Anonymous
February 27, 2013 at 9:35 AM

Mu kecek molek weiiiii..! BO Laa weiii......selamak tinggaaa Pah !

February 27, 2013 at 10:04 AM

Allah dah bayae atas doa KO demo. Dipanjang umur dgn kekafiran. Dibutakan hati tanpa hidayah. Anon 8:59. Kuasa enakmen jenayah dan qisas dibawah Nik Aziz. Ko nk salahkan UMNO juga. Bo la weii. Semoga ko terlindung dr 2 azab Allah yg di atas klk. Amin

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger