Label 10

Home » , » Raja Baharin Ceramah Sorang Diri ! Rakyat Tolak !

Raja Baharin Ceramah Sorang Diri ! Rakyat Tolak !

Written By AAKJ on Wednesday, February 20, 2013 | 10:00 AM


Nok katok berat-berat tu kadang aakj mikir..dia ni dari Istana..tak katok..dia ni dah makin hari nampak makin menjadi..lagi pun dia dah buat keputusan terjun dalam dunia politik..so..dia sama saja..salah kita katok..tak salah kita tak katok hahaha..ludoh pun boleh kalu dalam politik !!

Kesian aakj tengok..upah ke free budok dua orang tu..panas..dia sedap je dok ceramah "solo" tempat teduh dan tak dok orang yang beri respon pun.

Dia ni cuba nak jadi macam Fizi Lembu..kononnya inilah isu yang terbaik nak jatuhkan BN Terengganu..ambik isu Pasar Payang yang kononnya Kerajaan BN menganiaya penjaja.

Inilah kalau nak tahu strategi kumpulan anwarinas, sorang ambik satu isu dan serang tanpa henti tanpa peduli fakta..fizi ambik lembu, chegu bard boddo ambik cincin dan kini giliran baharin ambik pasar payang sebagai isu..baca seterusnya d SINI..dan SINI

Aakj dengar blogger Terengganu bakal keluarkan list projek yang Baharin dapat selama ini..dengar-dengar hanya kerana projeklah beliau meroyan..tunggu..


Share this article :

+ comments + 1 comments

Anonymous
February 20, 2013 at 6:18 PM

MOROYAN SBB DAH TAK DAPAT PROJECT

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger