Label 10

Home » » BN Kelana Jaya ! Jentera BN Baca Yaasin Mohon Kemenangan & Kesejahteraan Ummat

BN Kelana Jaya ! Jentera BN Baca Yaasin Mohon Kemenangan & Kesejahteraan Ummat

Written By AAKJ on Friday, February 1, 2013 | 9:30 PMPhoto

Majlis Bacaan Yassin Penyelaras BN N32 Bersama -sama Jentera BN Kelana Jaya serta Kariah Masjid Al- Amin, Taman Dato Hormat Pjs10..

Menurut Penyelaras Dun Seri Setia, Datuk Hj Abdul Halim Samad majlis ini d buat sebagai langkah mula sebagai seorang mukmin.."nak bertempur kita mohon bantuan Allah..." "..mudah-mudahan langkah kita dan niat kita untuk bantu rakyat Allah akan permudahkan.." sambung beliau lagi.

Aakj sempat juga bertanya tentang persediaan jentera Pusat Daerah Mengundi..menurut Datuk Hj Abd Halim..setakat ini semuanya berjalan lancar dan tidak wujud sebarang pergeseran bilamana nama calon wakil rakyat Dun d umumkan.

Tambah Mantan Ketua Pemuda Bahagian ini yang juga merangkap Setiausaha Bahagian Kelana Jaya, program bersama rakyat atau program turun padang ini bermula seawal mula penggal baru lagi..sudah menjadi kelaziman UMNO BN, masalah rakyat akan cuba d selesaikan walaupun kita bukan menjadi peneraju negeri.

Syabas dan Tahniah buat Datuk serta seluruh jentera UMNO BN Kelana Jaya kerana berjaya kekalkan keharmonian perhubungan sesama ahli. Rakyat nak lihat juga..kalau kita berpadu dan berpakat maka rakyat akan bertambah yakin  untuk serahkan kembali Selangor kepada BN..rakyat nak aman sejahtera..rakyat perlukan suasana yang sebegini untuk hidup mencari keredhaan Allah dan mencari rezeki."WalkAbout" Penyelaras BN N32 Dun Seri Setia,Ybhg Datuk Haji Abdul Halim Samad bertemu Pengundi dan Peniaga Pasar Malam di Kg Lindungan bersama-sama Jentera Berisan Nasional Dun Seri Setia.
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger