Label 10

Home » » Video ! Mat Sabu Tandatangani Persetujuan Patuh Arahan Polis !

Video ! Mat Sabu Tandatangani Persetujuan Patuh Arahan Polis !

Written By AAKJ on Friday, January 11, 2013 | 10:23 AM





SUMBER

Mat Sabu d beritakan telah menandatangani persetujuan syarat yang polis kenakan terhadap puok babi ni yang nak huruharakan KL..!!

Antara yang aakj dengar..deposit RM75k hingga saat ini masih belum d bayar oleh Mat Sabu sebagai cengkeram nak guna stadium..hehe buat-buat tak de duit dan dia bakal minta sedekah dari puok demobabi..tengoklah nanti..

Lain-lain yang aakj dengar syarat yang Mat Sabu bersetuju ;


-Mat sabu mitak polis jaga puok kera yg brhimpun..gilaa..unit anjing pas mana?

-Mat sabu taknak tanggungjawab kalau kehadiran lebih 30k..giloo ke apa babi ni..kata sejuta

-Syarat yg wajib puok kera patuhi masa demobabi; kanak2 bawah 15tahun tak boleh ikut serta

-Mat Sabu sebagai ketua..hahahah opsss gelak wehhs

-Hanya stadium merdeka saja tmpat brhimpun

Lain-lain syarat dan perjanjian Mat Sabu dah tandatangani aakj nanti letak semula..kita bakal tengok..dia nak follow ke mangkok taik ni nak langgar apa yang dia setuju dan sign !! VIDEO ada !!..dia menipu je kita siarkan video !!




Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger