Label 10

Home » » Foto Tebusan Hampir Di Sembelih Di Bangkok !! Foto

Foto Tebusan Hampir Di Sembelih Di Bangkok !! Foto

Written By AAKJ on Sunday, January 13, 2013 | 11:00 AM


Di saat Malaysia hampir berlaku huru hara oleh puok Sayang Samsidar, dunia d kejutkan oleh drama tebusan yang hampir d sembelih oleh manusia yang hilang akal.

Team Himpunan Samsidar juga hilang warasnya bila hanya 30 ribu saja puok kera hadir untuk buat huru hara d KL..baca d SINI..nasib baik mat sabu tak jadi macam mangkok yang kat bawah ni ;

Sebuah drama tebusan berlaku di wilayah Nonthaburi, pinggiran bandar Bangkok, Thailand. 

Seorang pesakit penyakit ginjal bernama Peak telah mencederakan seorang remaja dengan menggunakan sebilah pisau. 

Aksi tersebut dilakukan lantaran Peak kecewa kerana terlilit hutang. Setelah polis berjaya melakukan rundingan, Peak dibawa ke pejabat polis untuk siasatan selanjutnya. 

(Gambar: REUTERS / Chaiwat Subprasom)


Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
January 13, 2013 at 11:29 AM

tolong postkan yang ini kat blog Tuan

http://www.nairaland.com/309633/thai-people-eating-black-man

January 13, 2013 at 7:36 PM

dah ada dulu saya post...ishh ganazzz tu hehe tq for info..kalau ada lagi bgtau ye tqtqtq sangat2

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger