Label 10

Home » » Abby Abadi Ada Skandal Dengan Mantan Menteri ?

Abby Abadi Ada Skandal Dengan Mantan Menteri ?

Written By AAKJ on Sunday, January 13, 2013 | 7:42 PM


adehhH !! bukan nak tuduh..jauh sekali nak fitnah..cuma agak terkejut bila cerita terbaru ni tersiar d alam maya..hehe dengan mantan Menteri yang kaya raya pulak tu..aakj tak berapa nak heran sangat dengan abby dan juga mantan sekut tawar ni haha..

Kecoh juga bila berita ni tersiar d laman facebook dan blog termasuk blog puok kera tu..baca cerita romantis tu d SINI

Yang nak gelak..yang ustak jam 3 pagi tu hahaha camana kes dia ye..sepi je..ada masakah teknikal pulak ke..aakj dengar kalu suami yang tangkap maka kes kira tak sah..ehh biar betul..
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger