Label 10

Home » » MENTERI MANA ADA AFFAIR DENGAN BUDAK SEKOLAH !! MAAF KENA DEDAH !!

MENTERI MANA ADA AFFAIR DENGAN BUDAK SEKOLAH !! MAAF KENA DEDAH !!

Written By AAKJ on Wednesday, December 19, 2012 | 10:00 AM



Kisah pemimpin politik dengan seks ni bukan sahaja berlaku pada pemimpin politik d Malaysia..ianya juga berlaku d seluruh dunia..cuma bezanya d Malaysia, rekod terburuk tentang moral berahi ni d juarai oleh Adun Pas...

Kisah tangkapan dalam gerabak keretapi, kisah tangkapan d hotel Perdana Kota Bharu..dan banyak lagi..tidak termasuk kisah liwat pembantu sendiri hehe..

Cuma yang kat bawah ni ada persamaan dengan Adun Pas ? hehe tak caya ke..tunggu..dan anda akan tahu d mana persamaan itu..bukan aakj yang akan keluarkan..tapi sahabat aakj akan wat story itu sebab dia yang pegang hak milik cerita tu hahaha...opsss :-

Gara-gara mengambil terlalu banyak pil Viagra, seorang menteri Kabinet Malawi dilaporkan jatuh pengsan ketika mengadakan hubungan seks dengan teman wanitanya, yang juga seorang remaja yang masih bersekolah.

Kejadian dilaporkan berlaku di sebuah hotel melibatkan Menteri Pertahanan Malawi, Ken Kandodo.

Selepas tidak sedarkan diri, remaja perempuan itu kemudiannya memanggil kakitangan hotel.

Ken kemudiannya dibawa ke hospital bagi mendapatkan rawatan lanjut.

Ketika di hospital, Ken juga dilaporkan terus mengalami ereksi susulan pil Viagra yang diambilnya itu.

Bagaimanapun, beliau menyifatkan dakwaan itu sebagai satu berita yang sengaja disensasikan.

Ken juga menafikan dia telah mengadakan hubungan seks dengan remaja berkenaan dan tidak pernah mendaftar masuk ke hotel tersebut.

"Itu semua pembohongan.

"Saya sihat dan tidak pernah pengsan,'' katanya ketika menafikan laporan berkenaan.

Pihak pengurusan hotel bagaimanapun enggan memberikan sebarang ulasan demi privasi pelanggan mereka.

-SUMBER

FOTO ; USTAZ SAIDI..SAKSI PENTING CERITA ADUN SELISING !! aakj sengaja letak foto beliau..unsung hero dan ada pihak menganiaya saksi ini..termasuk d kalangan kita yang buat keuntungan hasil dari cerita Ustaz Saidi..kekadang aakj terpikir nak dedahkan..
Share this article :

+ comments + 1 comments

December 19, 2012 at 11:10 AM

SALAM, SAHABAT bro Azmy, Mohon Pautkan blog kawan..
http://muhammadfaizmahayudin.blogspot.com/

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger