Label 10

Home » » KETUA PUTERI PKR D CABUL "RANGO CREW" ?!!

KETUA PUTERI PKR D CABUL "RANGO CREW" ?!!

Written By AAKJ on Tuesday, December 11, 2012 | 12:00 PM


Heheheeh sebenarnya Srikandi parti anwar ni pun sayap puteri parti juga..sekadar nak tukar nama supaya nampak kelainan..serupo dengan pas..muslimah..padahal sayap wanita..puok kera pas ingat "muslimah' ni level depa ke..level terjerit macam anjing kena gigit dek kera hahahaha

Adeh melalutla plak aakj..sebenarnya nak ceritakan minah kat atas ni angin bila anak anwar Nurul izzah d ugut rogol oleh facebooker yang guna nama "ranggo crew" hahaha gelabah beruk cari polis dan siap bagi amaran kat polis dengan beri masa hanya 3 hari polis cari siapa pemilik akaun itu...

Buat Rango Crew..hang ni sapa yang ada selera dengan muka nih hahaha opsss aakj harap jangan guna facebook untuk sebarkan ugutan atau ancaman demi nak glamor..macam abby..guna twitter nak kutuk2 orang hahaha gilOO weyyy !!

Mehh baca d SINI
Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
December 11, 2012 at 12:40 PM

Minta jauh-jauhkan jika muka penuh jerawat tak stim pun...Orang macam Ayam Jantan rabun boleh lah.... Nak Tuduh UMNO pun direct jer da tak heran dengan akal PR.. Oleh Mat Bond.

Anonymous
December 11, 2012 at 1:30 PM

Eh..eh..parti PKR ade jugek Puteri..hua..hua..hua Kalau dah takde modal lagi, senang cerite Tuduh je UMNO nak Rogol dia. Ish..ish..gelinya ketiak aku. (Jay Bond)

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger