Label 10

Home » » Ceramah 'Anak' & Pas Penuh Dengan Anak-Anak Kah Kah Kah !!

Ceramah 'Anak' & Pas Penuh Dengan Anak-Anak Kah Kah Kah !!

Written By AAKJ on Thursday, December 27, 2012 | 7:30 PM


Kesian..nak tulis pun tak tergamak..nak kata berat-berat pun dah jatuh kesian..kerja lain tak de..kutuk dan hina BN je yang mangkok jamban ni tau !!

Musim banjir ni patut pi tolong mangsa banjir atau pi jengok warga peneroka yang susah..bukan kerja dok menyalak macam anjing kurap hilang bini hahahaha ehhh anjing pun ada bini ke hahaha..

Tengoklah puas-puas gambar ni..anak sapalah yang d beri ipah untuk datang atau mak bapak mana laa yang bengong..sekolah dah nak buka..bukan nak buat review bersama anak sebagai persediaan masuk tahun baru..kelas baru..beri semangat kepada anak yang bakal duduk UPSR ke atau PMR ke atau SPM..ni dok bawak anak timba ilmu fitnah..rosak la weyy !!

Anak orang dapat straight A's karang mulalah kita rasa kecewa sebab anak kita hanyut dapat result..adehhh bebal la lu ngok !!

Mehh baca kat mana ceramah ni d SINI
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger