Label 10

Home » » VIDEO !! KALIMAH ALLAH D KEPALA CRISTIANO RONALDO !! SUBHANALLAH !

VIDEO !! KALIMAH ALLAH D KEPALA CRISTIANO RONALDO !! SUBHANALLAH !

Written By AAKJ on Friday, November 23, 2012 | 11:00 AMGempar ! berita mengenai bintang bola sepak dunia, Cristiano Ronaldo, Disebabkan videonya di Youtube semasa Real Madrid menghadapi Levante, kelihatan kalimah Allah pada kepala pemain bola sepak ini.

Kelopak mata kiri Ronaldo berdarah ketika Real Madrid melawan Levante dalam lanjutan Liga Sepanyol, pada Isnin (12/11/2012). Muka Cristiano Ronaldo bertembung dengan siku David Navarro, yang membuatkan cristiano Ronaldo mengalami masalah penglihatan dan kemudian ditarik keluar.Ketika mendapatkan rawatan di pinggir padang akibat kecederaan tersebut, salah satu kamera televisyen merakam Ronaldo dari arah belakang. Pada ketika itulah terlihat tulisan kalimah Allah terbentuk akibat pola rambut Ronaldo.

Ada yang meragukan keaslian video tersebut dan menganggapnya sebagai penipuan. Namun pada beberapa video lain masih kelihatan tulisan kalimah Allah di kepala Ronaldo.

Disebabkan Ronaldo selama ini dikenali suka berganti-ganti gaya rambut, ada yang beranggapan kalimah Allah tersebut hanya kebetulan semata. 

Apalagi rambut Ronaldo ketika itu sudah tidak terurus semasa perlawanan di padang. Mungkin ada hikmah di sebalik apa yang berlaku keatas Cristiano Ronaldo.

Mari kita lihat videonya :
Kisah beliau dermakan kasut emas untuk palestin d SINI

Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger