Label 10

Home » » #PRKKualaBesut : Aksi "Superman" Pas Menyambut Gembira Kedatangan Lim Kit Siang !!

#PRKKualaBesut : Aksi "Superman" Pas Menyambut Gembira Kedatangan Lim Kit Siang !!

Written By AAKJ on Friday, July 12, 2013 | 9:36 AM"..Kit Siang Datangggggg !!! " -Superman Pas..menjerit kepada kaum pas yang lain..teruja..melompat katak pisang dengan wajah yang amat ceria seolah-olah menyambut kedatangan Ulama besar ciptaan mereka..mujur dia tak takbir huhu !!Banyak ragam puok kera ni pagi ni..ada yang seolah-olah d rasuk iblis walaupun iblis d ikat d bulan puasa..memekik..melolong dengan pelbagai gaya dan nista..pergHHH yang dok usung fatwa karut pun ada dengan cuba bermain sentimen kononnya UNDI BN ni tidak Islam..pesen bangang d bulan poso..

Aakj sempat bertanya 2-3 pakcik yang datang..upah dapat tak ? berapa ?..pak cik ni jawab.."adala sikit..cukup untuk duit minya dan belanja berbuka puasa nanti.."

Malah yang paling geli..ada yang hampir nak cium tangan Lim Kit Siang pun ada..pergHHH unit anjing..ehhh sorii..unit anal atau unit jaga parking.. 

Kepada Pak Cik Superman..selamat buka poso hehe..jangan marah ambo..sekodar berhibur boddow d bulan poso..nok ludoh pun ada ni huhu..
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger