Label 10

Home » , » Maha Suci Allah !! Anwar Bin Ibrahim Kena HIV ?

Maha Suci Allah !! Anwar Bin Ibrahim Kena HIV ?

Written By AAKJ on Sunday, June 9, 2013 | 11:00 AM


Beberapa hari ini,isu Anwar dijangkiti HIV kembali diperkatakan oleh beberapa media sosial apabila ramai yang menegur wajahnya yang semakin cengkung dan‘hitam’.

Sebelum ini kisah Anwar mengambil ‘cocktail drugs’ yang dikatakan mampu melambatkan kesan HIV pernah didedahkan oleh beberapa blog.Ubat tersebut dikatakan berharga sehingga ribuan ringgit sebiji dan perlu dimakan setiap hari bagi memastikan tubuh tidak terkesan dengan kuman HIV.

Namun,kisah tersebut tidak begitu diperbesarkan memandangkan tiada siapa yang boleh mengemukakan bukti.Ini kerana,tidak seperti Anwar yang gemar menuduh tanpa bukti,pihak BN lebih mengambil berat soal ‘bukti’dalam memperkatakan keburukan pembangkang. 

Justeru,kisah Anwar dijangkiti HIV ini menjadi hambar dan tawar.Oleh itu, ramai yang tertanya-tanya,jika tidak sakit,kenapa wajah Anwar nampak begitu ‘terganggu’? 

Kenapa tiada cahaya diwajahnya seperti wajah Datuk Seri Najib mahupun Tun Mahathir yang jauh lebih tua lagi? Jelas,di wajah Anwar terpacar jiwa yang kacau,minda yang bercelaru serta tubuh yang lesu.Seolah-olah sesuatu sedang memakan tubuhnya dari dalam,sehingga tiada lagi rasa bersalah,rendah diri atau kejujuran.

Yang tinggal di wajah Anwar hanyalah kerakusan dek cita-cita yang tidak pernah padam.Renungan matanya dalam dan kelam,tanpa sedikit pun ketenangan.

Anwar seolah-olah sedang menjadi mayat hidup,mereput dan membusuk dari dalam secara perlahan-lahan.Kita tahu bahawa Anwar takutkan tiga perkara di dalam dunia ini iaitu :

i.rayuan kes liwat Mohd. Saiful Bukhari Azlan

ii.isu pencerobohan kumpulan pengganas Kiram di Lahad Datu,Sabah 

iii.pendedahan Nallakaruppan berhubung aktiviti seks beliau yang bakal‘menelanjangkan’ Shamsidar Ketakutan ini pasti mengganggu tidur Anwar.

Jika ini benar,maka isu pencerobohan Lahad Datu pastilah yang paling ditakutinya kerana ia bukan lagi isu peribadi,tetapi isu yang melibatkan dua negara.

Pengkhianatan kepada negara sudah cukup besar untuk mengganggu jiwa Anwar.Tetapi apa yang lebih dahsyat dari itu ialah ia melibatkan nyawa manusia.

Bukan sahaja nyawa manusia yang tidak bersalah, tetapi juga manusia yang bermain dengan ilmu hitam.Jika benar beliau merupakan dalang pencerobohan tersebut,kedua-dua pihak merupakan mangsa kerakusan Anwar untuk berkuasa.

Bayangkanlah,betapa beratnya tanggungan jiwa Anwar ketika ini.Walau bagaimanapun,tidak mustahil Anwar langsung tidak merasa terganggu dengan segala bebanan itu.

Tidak mustahil Anwar adalah jenis manusia ‘sociopath’ yang tidak tahu merasa bersalah.Tidak mustahil wajah cengkung Anwar itu tidak berkait dengan apa-apa selain keletihan yang teramat sangat kerana tenggelam dalam penipuannya sendiri.

Namun,tidak kira apapun penyebab wajah cengkung Anwar,ramai yang bersetuju bahawa manusia dengan jiwa yang murni tidak mungkin akan memperlihatkan wajah yang sebegitu terganggu.

Justeru,hanya satu saja jawapan yang pasti mengenai teka-teki wajah Anwar iaitu,beliau bukanlah pejuang di jalan yang benar.
Share this article :

+ comments + 13 comments

Anonymous
June 9, 2013 at 1:08 PM

SYUKUR KEPADA TUHAN YG MAHA AGUNG.

Anonymous
June 9, 2013 at 7:22 PM

Allah maha adil..Allah maha berkuasa..di dunia semua haknya..jgn bongkak duit takde guna jika hiv dah tertanam ditubuh..

Ya Allah..lindungilah diriku keluargaku keturunanku dari LGBT..Aminnn

Anonymous
June 9, 2013 at 8:39 PM

kahkahkahkahkah ini kelakar..raja lawak 8 ni...

Anonymous
June 9, 2013 at 8:46 PM

Macam haram punya cerita. Wakakaakaka. Papagomo punya video bila nak sambung. Pengkhianat negara macam korang ni memang pakar buat fitnah yang terang2 menipu. Wakakakaa.

Anonymous
June 9, 2013 at 9:05 PM

kahkahkah..yg ni mmg btl2 lawak..

kalau x btl la tuduhan ko ni aku harap tuhan terbalikkan pnyakit tu kt ko..

June 9, 2013 at 10:37 PM

Dari blog jadi pakar kaji wajah?
bukti pon dari blog sahih ke?
najib pon botak rambut putih dah tak kesah plak?

dah 65 tahun dah, mana x tua nampaknya, lain la Najib, muka cam khalifah agung Umno bercahaya (sarcasm for those who are retarded not to understand it)

Anonymous
June 9, 2013 at 10:38 PM

@Anonymous

aku harap kalau tak betullah sebab2 org2 gila kuasa tu buat Himpunan 505, bila Tuhan terbalikkan kpd mrk supaya otak mrk2 ni semua 'blackout' ... aminnnnn ...

Anonymous
June 9, 2013 at 11:59 PM

Bleh percaya ke ni.....knapa bloggers umno suka serang peribadi hah...apasal korang ni bebal sgt ha....xreti pk ke cmner....otak cmner ha korang ni...ckp bjak pndai.....xsngka plak cmni....malu la melayu cmni...bebal sgt...bodoh xleh nk ajar cerdik xleh nk tumpang......berapa thun dh main isu anuar....tlg la wei....jgn marah ah...kn pg pakai bju mlayu skali dgn songkok tnggi..tmbah keris lg...bkak la mata.....muka khir toyollll aku tgk pun silau tau x.....tmbah lg bibir jmbu najib...auuuu.....

June 10, 2013 at 1:39 AM

Adeiii.memang betul la orang kata, hidup kita akan sunyi dan sepi tanpa lawak lldari blogger umno ni. Kalu nak fitnah pun fokus la satu2. Ni mlalut dr hiv, ilmu hitam, lahad datu. Memacam. Kakakakah

Anonymous
June 10, 2013 at 1:50 AM

anmin cite pakai lutut

Anonymous
June 10, 2013 at 9:26 AM

Semoga penulis ini sempat bertaubat dan mengucap 2 kalimah syahadah sebelum ajalnya datang menjemput..

Anonymous
June 10, 2013 at 11:49 AM

http://amenoworld.blogspot.com/2013/06/bloggers-umno-sebarkan-cerita-anwar.html

Anonymous
June 10, 2013 at 11:50 AM

http://amenoworld.blogspot.com/2013/06/bloggers-umno-sebarkan-cerita-anwar.html

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger