Label 10

Home » , » Foto Anwar Makan Bersama Khadamnya Di Parking Parlimen !! tuuuiHHH !!

Foto Anwar Makan Bersama Khadamnya Di Parking Parlimen !! tuuuiHHH !!

Written By AAKJ on Monday, June 24, 2013 | 4:37 PM



tuuuuiHHH !! aakj ludoh nuar sebelum teruskan cerita tang manusia yang hidupnya penuh dengan penipuan..!!

Anwar buka saja mulut maka menipu..tak buka mulut pun mangkok taik yahudi ni akan menipu dan menipu sudah menjadi darah dagingnya sejak beliau jadi manusia..tak pernah sekali pun dia akan buat satu perkara dengan IKHLAS !!

Saat hamba abdinya sedang meraung minta makan dan minta nak masuk Parlimen..saat anjing-anjing abdinya berguling lapar d jalanraya depan Parlimen..saat itulah Anwar, Kit Siang, Karpal, Hadi Awang dan seluruh bala anjing yang memimpin anak anak kera sedang seronok makan dan minum gaya 5 bintang d Parlimen..klik d SINI

Lihat saja Foto yang dah mula berlegar d alam maya ini..Anwar dok makan dan minum dengan santai..tak pernah nak tanya, anak anak kera yang majoritinya Melayu kat luar Parlimen tu makan ke tak lagi..

Yakinlah..foto ini pun puok kera akan kata 'superimpose' !!
Share this article :

+ comments + 1 comments

June 25, 2013 at 10:01 AM

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger