Label 10

Home » , , » Ejen Iblis ; Azhar Idrus Ketepikan Soal Dosa Demi Kejar Kekayaan

Ejen Iblis ; Azhar Idrus Ketepikan Soal Dosa Demi Kejar Kekayaan

Written By AAKJ on Wednesday, June 12, 2013 | 9:00 AM


pergHHH kalau orang lain..kalau Ustaz UMNO..kalau Ustaz Pro BN yang terima tawaran berlakun atau masuk TV maka tunggulah mulut hapak mangkok taik ni seranah sampai tak cukup tanah !! ishhH terasa nak ludoh weHH !!

Semalam aakj ada ceritakan d SINI bagaimana dengan bangganya Azhar yang d temani bini ke 3 nya ke lokasi pengambaran..dah terima secara senyap-senyap kononnya bakal muncul dalam filem yang ada unsur Agama..hehe tak yah dok nak jual ceritala zahar..tak yah nok kona kononnya kalau kita berlakun filem yang ada unsur agama maka kita akan dapat pahala yang amat besar d sisi Allah..tak caya ? tunggu mangkok ni bakal ulas dalam siri celoteh mulut hapaknya d surau atau masjid..nak HALALkan juga rezeki yang masih samar HALALnya !!

Azhar nak sembunyikan pada siapa tang pejalanan buat movie ? 
Azhar nak cerita tang finish product atau bagaimana nak hasilkan sebuah movie ?

Siapa yang ada ketika buat movie tu..ada semua jantan ke krew filemnya ?
Kalau ada yang wanita jadi krew..semua pakai tudung ke ?
Boleh ke dok jeling krew pempuan yang tak bertudung dan bertawa hilai dengan mereka seperti mung dok bertawa hilai dalam surau dan masjid ?

Kepada azhar..tak perlu nak sesat dan menyesatkan ramai orang dengan fatwa yang mung reka demi HALALkan segalanya..boddo mung !!

Tak cukup lagi ke upah dan bayaran yang mung terima setiap kali mung d jemput bermulut hapak ? hapak mulut kalau Ilmu yang d ajar hanya untuk kaut dan sauk dan masyuuuk kantung !!

..bersambung...


Share this article :

+ comments + 2 comments

June 12, 2013 at 10:02 AM

Aku dari awal dah tau UAI ni ustaz penipu. Awat ramai angat yang teruja dengan dia ni.

Anonymous
June 12, 2013 at 12:14 PM

Dari dulu dah tau ostak mekdi ni auta je lebih, hapa pun tarak.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger